O gravidă în 26 de săptămâni ridică greutăţi de 30 de kg: "Pentru mine, asta nu înseamnă nimic" FOTO

Ultima actualizare:

    Sophie e gravidă în 26 de săptămâni, dar încă ridică 30 de kilograme de greutăţifoto: Instagram
Sophie e gravidă în 26 de săptămâni, dar încă ridică 30 de kilograme de greutăţifoto: Instagram

O antrenoare de fitness care este gravidă în 26 de săptămâni cu gemeni a fost criticată după ce a publicat pe internet mai multe imagini în care ridică greutăţi. Sophie Guidolin (26 de ani) va naşte în august, dar nu a reununţat la exerciţiile fizice pe care le făcea înainte de a fi gravidă.

Sophie, care are deja doi copii, a continuat să facă exerciţii fizice pe perioada sarcinii, totul cu acordul unui medic şi sub supravegherea soţului său Nathan, antrenor de forţă. 

Ea a publicat mai multe imagini pe internet în care ridică greutăţi de 30 de kilograme, lucru care i-a adus un val de critici din partea internauţilor. 

Sophie, care stă în Australia, a povestit, conform dailymail.co.uk, că mulţi dintre cei care au lăsat comentariile erau bărbaţi. 

"Unul mi-a spus că ceea ce ridic e destul de greu. Dar e greu confom cui? Conform lui? Fiul meu are 29 de kilograme, dacă îl adoarme undeva, eu trebuie să îl car pe braţe în pat. Pentru mine, asta nu înseamnă nimic. Contează mult de rezistenţa fiecărui individ", a spus Sophie. 

Sophie s-a îngrăşat doar 7 kg şi jumătate pe perioada sarcinii
Sophie s-a îngrăşat doar 7 kg şi jumătate pe perioada sarcinii

Ea a mai spus că ceea ce a deranjat-o a fost faptul că alte femei ar putea fi descurajate să facă sport pe perioada sarcinii, din cauza acestor comentarii. 

"Sunt multe mituri în jurul sportului în timpul sarcinii. Oamenii îmi spun că voi face avort, dar asta se poate întâmpla şi dacă duc plase cu cumpărături. Sunt multe cauze pentru un avort spontan. Ştiu cum e, am avut şi eu în trecut şi nu doresc nimănui aşa ceva. Oamenii însă asociază avortul spontan cu sportul. Vreau ca femeile să ştie că e important să aibă un stil de viaţă sănătos şi când sunt gravide", a mai spus Sophie.

Antrenoarea s-a îngrăşat doar şapte kilograme şi jumătate pe perioada sarcinii, faţă de cele 28 pe care le-a luat în timpul sarcinilor anterioare. 

"Când eram gravidă cu băieţii mari, nu am mers o dată la sală şi duceam o viaţă nesănătoasă. Am făcut diabet şi mi-am supus corpul unor riscuri foarte mari", a adăugat femeia care are doi băieţi, unul de opt şi altul de şase ani. 

Aşa arăta Sophie înainte să rămână însărcinată
Aşa arăta Sophie înainte să rămână însărcinată

Acum, ea merge la sală de trei ori pe săptămână şi ridică greutăţi, iar la începutul sarcinii făcea pilates.

"Ridic doar 50% din cât ridicam înainte. Îmi monitorizez ritmul inimii. Nu mă forţez. Medicul şi-a dat acordul pe antrenamentul meu. Când am acordul lui, voi continua să fac sport, dar dacă nu mă simt în stare, nu mă duc la sală. Nu o să mă grăbesc să scap de kilogramele în plus după ce nasc. O să mă ocup mai întâi de copii", a povestit Sophie. 

Cât despre mâncare, antrenoarea a recunoscut că acum mănâncă mult mai mult: "Îmi e mereu foame. Nu recomand să mâncaţi pentru doi, am făcut asta la primele sarcini. E bine să îţi asculţi corpul şi să mănânci când îţi e foame". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net