Gisele Bündchen, divorţ de 410 milioane $

Ultima actualizare:

    Gisele şi Tom Brady, un cuplu perfect în 2014Fotografii: guliver/ splashnews/ hepta/ ap/ getty images
Gisele şi Tom Brady, un cuplu perfect în 2014Fotografii: guliver/ splashnews/ hepta/ ap/ getty images

Criză insuportabilă în căsnicie! Fotomodelul brazilian Gisele Bündchen a contactat recent un avocat specializat în divorţuri pentru a pune capăt căsniciei cu jucătorul de fotbal american Tom Brady.

Nu se mai înţeleg deloc! După ce a fost suspendat patru etape, în urma unui scandal uriaş, din cauza unor mingi dezumflate, Tom Brady (38 de ani) a devenit tot mai nesuferit cu soţia sa, Gisele Bündchen (35 de ani). Tocmai când se juca în bani, pentru că este cel mai bine plătit fotomodel din lume, manechinul are parte de cele mai mari suferinţe.

“Gisele se simte neglijată, se ceartă tot timpul cu Tom”, a povestit un apropiat al cuplului. După ce s-a retras de pe podiumuri, ea are mai mult timp şi simte că bărbatul său nu o mai bagă în seamă. În luna august a avut loc cea mai gravă criză din căsnicia lor. Pe fondul celor mai mari tensiuni dintre ei, diva a mai aflat că soţul ei s-a dus să-şi serbeze împlinirea vârstei de 38 de ani în Las Vegas, la un turneu de poker, în data de 3 august. În avion, dădaca Christine Ouzounian, care a provocat ruptura dintre Jennifer Garner şi Ben Affleck, s-a pozat cu inelele lui Tom Brady, ceea ce a făcut-o să înţeleagă pe Gisele Bündchen că şi soţul ei ar fi avut o legătură cu aceasta. Fotomodelul nu mai suportă ca fotbalistul s-o trateze cu răceală şi să fie mereu rece acasă.

Gisele Bündchen şi Tom Brady s-au căsătorit în februarie 2009 după trei ani de relaţie. Ei sunt părinţii a doi copii, Benjamin (6 ani) şi Vivian (3 ani). Fotbalistul mai este tatăl unui băiat, John, de 8 ani, născut din relaţia cu actriţa Bridget Moynahan. Gisele îşi vede viaţa făcută praf tocmai acum când voia să se retragă acasă fericită după ce a adunat o avere de 340 de milioane $. Soţul său are în conturi 120 de milioane $. Cei doi vor trebui să împartă 410 milioane $, potrivit celebritynetworth.com.

În 2014 Gisele a făcut 48 de milioane de dolari

La 35 de ani, Gisele Bündchen este împlinită din punct de vedere profesional. A fost cel mai bine plătit fotomodel din lume anul trecut, încasând 48 de milioane de dolari, adică 128.767 de dolari pe zi. Manechin de origine germană din Brazilia, Gisele a pozat pentru revista “Vogue”, în 1999, şi între 2000 şi 2007 a defilat pentru compania Victoria’s Secret. Pe lângă faptul că a apărut pe coperta celor mai prestigioase reviste, cum ar fi “Vogue”, “Esquire” şi “Allure”, ea a participat şi la prezentările celor mai importante case de modă, Missoni, Chloé, Dolce & Gabbana, Valentino, Gianfranco Ferré, Ralph Lauren şi Versace. În ultimii 10 ani din cei 20 de carieră, ea a fost cel mai bine plătit fotomodel din lume.

Pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de nefericite

Fotomodelul Kate Moss (41 de ani) a reuşit să câştige 75 de milioane de dolari datorită carierei, dar are mari probleme în căsnicia cu muzicianul Jamie Hince, pe care l-a luat de soţ în 2011, şi este mama unei fetiţe, Lila, de 13 ani, născută din altă relaţie.

Manechinul Naomi Campbell (45 de ani) are în conturi 48 milioane de dolari, este o răsfăţată a podiumurilor, dar nici până acum nu are o relaţie stabilă, după ce s-a iubit cu numeroşi bărbaţi, între care se numără actorul Leonardo DiCaprio şi rusul Vladimir Doronin.

Fotomodelul Heidi Klum (43 de ani) a adunat 70 de milioane $ de pe urma defilărilor de modă, dar după ce a divorţat de cântăreţul Seal, împreună cu care are 3 copii, Henry (10 ani), Johan (9 ani) şi Lou (6 ani), nu a mai reuşit să aibă o relaţie stabilă, având şi o fiică, Leni (11 ani), din altă relaţie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net