Gestul suprem de iubire al unui tată! A construit singur un drum spre școală pentru copiii săi

Ultima actualizare:

    Bărbatul a construit un drum prin pădure pentru fiii săiFoto: BBC India
Bărbatul a construit un drum prin pădure pentru fiii săiFoto: BBC India

Dragostea pe care o portă un părinte copilului său este unul dintre cele mai puternice sentimente. Părinții sunt capabili de sacrificii enorme pentru ca micuților să se bucure de viață și să aibă acces la cele encesare dezvoltării armonioase. Un exemplu concret în aces sens este fapta unui bărbat din India care a construir, cu propriile mâini, un drum de 8 kilometri prin pădure pentru ca cei mici să poată ajunge mai ușor la școală.

Cei trei copii ai bărbatului, pe nume Jalandhar Nayak, făceau aproximativ trei ore de mers pe jos pe un traseu foarte periculos, stâncos și îngust, pentru a ajunge la școală. Văzând chinul căruia sunt supuși copiii săi pentru a ajunge la școală, bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la lucru. A decis să le construiască un traseu mai scurt prin pădure, chiar daca planul lui dura luni întregi și necesita un efort considerabil, relatează theguardian.com.

”Copiilor mei le era foarte greu să meargă pe calea îngustă și stâncoasă spre școală. I-am văzut adesea cum se împiedicau de pietre așa c-am decis să sculptez un drum prin munte, să se poată deplasa mai ușor”, a povestit el presei locale. Efortul impresionant al bărbatului nu a rămas fără ecou, iar autoritățile au fost impresionate de determinarea sa și au decis să îi ofere o mână de ajutor. Cazul său a ajuns chiar și în cadrul buletinelor de știri, iar ceilalți părinți îl respectă enorm pentru gestul său. ”Efortul și hotărârea lui Nayak de a tăia munții pentru a construi un drum m-a lăsat mut”, a fost declarația dministratorului local. Bărbatul în vârstă de 45 de ani intenționa să muncească încă trei ani pentru a-și finaliza lucrarea, aproximativ încă 7 kilometri, însă cazul a fost preluat de autoritățile locale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net