Gestul induioșător al unui turist față de un cerșetor i-a uimit pe toți

Ultima actualizare:

    Gestul acestui turist i-a înduioșat pe toți cei care l-au văzutFoto captură/Youtube
Gestul acestui turist i-a înduioșat pe toți cei care l-au văzutFoto captură/Youtube

Se pare că omenia nu este de domenul trecutului. Persoanle neajutorate și fără adăpost încă mai înduioșează inimile oamenilor mărinimoși. Un turist care a trecut pe lângă un cerșetor a făcut un gest incredibil care a stârnit admirația tuturor.

Turistul s-a descălțat și i-a oferit ceea ce purta el omului fără adăpost apoi și-a continuat drumul desculț pe stradă, după cum relatează Mirror.co.uk. Gestul lui a fost filmat de un al trecător, iar întâmplarea s-a petrecut în orașul Antigua, din Guatemala. Materialul video a fost apoi publicat pe Internet, unde a fost vizualizat de peste 100.000 de utilizatori. 

În imaginile filmate se poate vedea cum turistul, care pare occidental, se apropie de cerșetorul care stă în dreptul unei intrări. Și-a oferit apoi propriii pantofi omului fără adăpost, l-a bătut pe umăr în semn de încurajare, iar apoi turistul și-a continuat drumul desculț.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net