Gestul făcut de Regina Elisabeta pentru Meghan. Lui Kate nu i-a permis asta

gettyimages-925330992.jpg

Kate Middleton şi Meghan Markle
foto: Getty

S-a spus că Regina Elisabeta a II-a nu o are la suflet pe Meghan Markle, dar cel mai recent gest dovedeşte contratriul. Ducesa de Sussex va avea dreptul de a merge cu trenul regal în vizita oficială pe care o va întreprinde alături de suvernă săptămâna viitoare.

Singurii care au acest drept sunt membrii seniori ai familiei regale: Regina, Prinţul Philip, Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall. Prinţul Harry, soţul lui Meghan şi William şi Kate Middleton nu au mers niciodată cu acest tren, conform dailymail.co.uk. 

Anul trecut, cei patru membrii ai familiei care folosesc trenul au făcut 14 călătorii, care au costat 900.000 de lire din banii contribuabilor. Palatul Buckingham a recunoscut că e costisitor, dar Reginei i se pare mai conformtabil să îl folosească pe distanţe mari. 

Regina şi Meghan vor pleca într-o vizită oficială în Cheshire săptămâna viitoare. Mai mult, Prinţul Harry şi soţia sa vor avea prima apariţie la balconul Palaului Buckingham sâmbătă, în cadrul unei ceremonii care marchează ziua Reginei. 

loading...
Loading...