Gestul făcut zilnic de Kate Middleton în memoria Prințesei Diana

kate.jpg

kate middleton
Kate Middleton o prețuiește pe Prințesa Diana, chiar dacă nu a cunoscut-o niciodată
Foto: Getty

Kate Middleton nu a apucat să o cunoască personal pe Prințesa Diana, care azi i-ar fi fost soacră, dar în memoria ei, Ducesa de Cambridge a făcut mult timp un gest deosebit, care cinstește amintirea ei și familia regală.

Kate Middleton a purtat mult timp un colier care simboliza o legătură specială cu „prințesa inimilor”, precizează Daily Star. În 2013, ea a oferit acest colier surorii sale, Pippa Middleton, pentru „a continua tradiția familiei”. Bijuteria a fost procurată de la un magazin local din Londra, Merci Maman, care a găsit o sursă de inspirație în Prințesa Diana când a fost confecționat.

colier.jpg

kate middleton
Colierul lui KAte Middleton
Foto: Daily Star

Despre mama Prinților William și Harry se știa că a purtat un colier simplu, din aur, care avea numele primului său fiu, Will, inscripționat pe el. În general, îl purta în spațiul familial, dar a fost surprinsă cu el și la evenimente publice. Colierul i-a fost dăruit de Prințul Charles, când i s-a născut fiul.

Kate a preluat obiceiul, iar colierul său are de asemenea numele primului fiu născut, Prințul George, dar și o inimioară pe care e inscripționată litera „W”, de la numele soțului său.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1