Gestul emoționant făcut de Beyonce în timpul unui concert din Glasgow

Ultima actualizare:

    Momentul de reculegere ținut de Beyonce în timpul concertului din GlasgowFoto: Twitter
Momentul de reculegere ținut de Beyonce în timpul concertului din GlasgowFoto: Twitter

America fierbe după ce doi cetățeni de culoare, Alton Sterling și Philando Castile, au fost împușcați mortal de două patrule de polițiști. Renumiți artiști au luat atitudine după cele întâmplate iar Beyonce și-a întrerupt concertul din Glasgow pentru a ține un moment de reculegere în memoria victimelor.

Sute de celebrități s-au alăturat zecilor de mii de oameni care și-au exprimat furia după actele de brutalitate comise de polițiștii din Minnesota și Louisiana.

Philando Castile a fost împușcat mortal de un ofițer de poliție în regiunea Falcon Heights din Saint Paul, Minnesota, după ce a fost tras pe dreapta din cauza unui far stricat la mașină. Castile a fost ucis cu sânge rece de față cu soția și fiica sa, momentul fiind transmis live pe Facebook!

Cu o zi în urmă, în Louisiana, Alton Sterling a fost ucis după o confruntare cu poliția locală din Baton Rouge după ce forțele de ordine au fost alertate că un bărbat de culoare încerca să fure niște CD-uri amenințând cu o armă.

Cele două incidente au devenit un subiect aprins de discuție pe rețelele sociale mai ales că acestea au fost transmise live pe Facebook!

Beyonce a redactat o scrisoare deschisă în care și-a exprimat furia pe marginea celor întâmplate. „Ne-am săturat până peste cap de aceste crime. De noi depinde să ne opune și să cerem să nu mai fim uciși. Nu avem nevoie de simpatie, vrem ca toată lumea să ne respecte viața”, a scris Beyonce. În timpul concertului susținut în Glasgow joi seara, artista a ținut și un moment de reculegere în memoria victimelor iar în acest timp, pe unul dintre ecranele de pe scenă, au curs numele polițiștilor implicați în aceste incidente.

Beyoncé takes moment during Glasgow show for 'those who lost their lives to police violence' https://t.co/peilooh3hghttps://t.co/QXNcKMXKMb— ABC News (@ABC) July 8, 2016

Beyoncé takes moment during Glasgow show for 'those who lost their lives to police violence' https://t.co/peilooh3hghttps://t.co/QXNcKMXKMb

Parteneri

image
image
image
image
image
image
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net