Gestul controversat al unui model, după atentatele din Paris

model_main.jpg

atentatele din paris filmul evenimentelor
Un model australian a stârnit controverse pe internet cu această imagine
Foto: Instagram

Un model a stârnit un adevărat răboi în mediul online, după ce a publicat mai multe poze cu o căciulă balaclava. Imogen Anthony a pozat în ipostaze șocante, la doar câteva ore după masacrul care a zguduit Parisul, vineri (13 noiembrie). Șase atentate simultane au avut loc în capitala Franței, în urma cărora au murit peste 120 de oameni, iar alți 200 au fost răniți.

Gestul unui model australian a stârnit controverse pe internet, relatează Mirror. Blonda a pozat topless cu o căciulă balaclava, care amintește de teoriștii ISIS. Asta nu e tot. În spatele ei apare o pernă pe care este imprimată poza unui terorist care ține o mitralieră ațintită spre un ostatic.

Prietenii ei virtuali au fost dezgustați de imaginile pe care le-a publicat pe Instagram.

imogen-anthony-main_1.jpg

atentate paris
Aceasta este prima imagine publicată de Imogen Anthony
Foto: Instagram

„Absolut dezgustător. Nu ai nici un pic de bun simț?”, i-a scris un internaut modelului.

După ce a căzut în dizgrație Imogen Anthony a șters poza controversată și a publicat o altă imagine, care a stârnit un alt război în mediul online. În poză modelul a pozat sexy, iar în spatele ei se poate vedea Turnul Eiffel, din Paris. Prietenii ei virtuali au fost scandalizați de gestul ei, dar blondei nu pare că îi pasă prea tare.

imogen-anthony.jpg

atentate in paris franta
A doua imagine publicată de modelul australian a fost la fel de nepotrivită
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

 • atentatele din paris filmul evenimentelor

  Atentatele din Paris-filmul evenimentelor: Terorismul a zguduit din nou Franța. Vineri (13 noiembrie), au avut loc șase atentate, produse aproape simultan, în Paris, la 22:30, ora României. Peste 120 de oameni și-au pierdut viața, potrivit informațiilor oficiale furnizate de autoritățile franceze. Alți 300 de oameni au fost răniți, dintre care cel puțin 80 sunt în stare foarte gravă.

 • atentatele din paris filmul evenimentelor

  Vineri (13 noiembrie), Franța a retrăit coșmarul terorismului. Șase atacuri simultane au avut loc în Paris, iar bilanțul este crunt: peste 120 de morți, 200 de răniți, dintre care aproximativ 90 în stare foarte gravă. Mărturiile supraviețuitorilor sunt emoționante. Un bărbat care trecea pe lângă Stade de France, când au început atacurile teroriste, a scăpat cu viață datorită telefonului mobil.

 • Reţeaua teroristă Stat Islamic (ISIS), a revendicat atentatele din Paris de vineri, 13 noiembrie, soldate cu cel puţin 120 de morţi.

 • atentate la paris doliu national

  Președintele François Hollande a decretat trei zile de doliu național în Franța, în urma atentatelor de la Paris, soldate cu peste 120 de morți. Vineri (13 noiembrie), capitala franceză a fost zguduită de șase atacuri teroriste, produse aproape simultan. Conform bilanțului provizoriu, alți 200 de oameni au fost răniții, în jur de 90 aflându-se în stare foarte gravă.

 • atentate teroriste paris franta

  Vineri (13 noiembrie), Europa a retrăit coșmarul terorismului. Șase atentate au avut loc la Paris și s-au soldat cu 120 de morți și 200 de răniți. Deși sâmbătă dimineață (14 noiembrie), Ministerul Afacerilor Interne și priemierul interimar Sorin Cîmpeanu susțineau că nu există români printre victimele care au pierit în urma atacurilor teroriste, MAE a anunțat la ora 14:00 că au murit două persoane de cetățenie română.

 • romani morti atentate paris

  Vineri (13 noiembrie), a avut loc un atac terorist fără precedent chiar în inima Europei. Șase atentate simultane au avut loc la Paris, în Franța, și s-au soldat cu peste 120 de morți, 200 de răniți, dintre care aproximativ 90 sunt în stare gravă. Printre victimele antentatelor se numără și doi râmâni, care se aflau în barul din Paris atacat de jihadiști,

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1