Reacția Ilincăi atunci când a fost sărutată de Alex Florea în finala Eurovision

ilinca_si_alex.jpg

ilinca bacila alex florea
Alex Florea a săurtat-o pe Ilinca în Finala Eurovision 2017
Foto: Getty

Seara de sâmbătă, 13 mai, a fost una incendiară pe scena de la Kiev! Ilinca Băcilă și Alex Florea nu au câștigat competiția Eurovision 2017, dar votul publicului i-a ridicat până pe locul al șaptelea. De bucurie, la sfârșitul reprezentației, Alex a luat-o prin surprindere pe Ilinca.

Momentul „Yodel It” a creat multă emoție atât susținătorilor, cât și reprezentanților noștri, dar a decurs fără probleme, motiv pentru care a cucerit o bună parte din voturile publicului european.

După ce au terminat de cântat, a urmat însă un scurt moment neașteptat care a luat-o prin surprindere pe Ilinca. Alex a sărutat-o pe partenera sa de scenă, însă reacția ei a atras atenția fanilor, dar și a telespectatorilor străini care nu au întârziat să comenteze momentul pe rețelele de socializare.

Anumiți internauți au criticat gestul lui Alex Florea din cauza faptului că reacția Ilincăi a trădat teatralitatea actului artistic, după cum este relatat pe Buzz Feed.

Loading...

Citește și

  • kiev

    Sâmbătă, 13 mai, a avut loc marea finală Eurovision 2017, unde România s-a clasat pe locul 7. Din cauza emoțiilor sau din neatenție, unul dintre cei doi prezentatori a dat legătura Ungariei pentru a-și acorda votul, când, de fapt, România era la rând. Mai mult decât atât, corespondentul României se afla deja în direct și aștepta să vadă ce se întâmplă. Chiar dacă prezentatorii s-au amuzat pe seama acestei greșeli, internauții nu au iertat-o.

  • romania eurovision

    Sâmbătă, 13 mai, a fost ziua cea mare pentru Ilinca Băcilă și Alex Florea! Emoții și suspans pentru concurenții noștri, care au dat tot ce-au putut pe scenă și au reușit să se claseze pe locul al șaptelea. Portugalia a fost însă marea câștigătoare a competiției. Pe locul al doilea a fost Bulgaria, locul al treilea, Republica Moldova, locul al patrulea, Belgia.