Gest incredibil! Cum a salvat acest erou sute de vieți de un atac terorist

erou.jpg

erou
S-a sacrificat pentru a salva alte vieți
Foto Twitter

Un gest de loialitate față de umanitate cum nu ți-e dat să întâlnești prea des. Un bărbat a devenit un adevărat erou după ce a ales să se sacrifice pentru a salva viețile altor oameni.

Najih Shaker Al-Baldawi s-a apropiat de un terorist sinucigaș și l-a îmbrățișat atunci când a văzut că deținea la brâu o centură explozivă, după cum relatează Metro.co.uk. Incidentul s-a petrecut în Balad. în Irak. 

Teroristul, membru al grupării extremiste ISIS, a detonat apoi bomba sinucigându-se și luân și viața lui Najih. În urma exploziei au murit alte 40 de persoane și 74 au fost rănite. Teroriștii au încercat să pătrundă în altarul unei moschei, dar forțele de securitate au deschis focul asupra lor; doi dintre ei și-au detunat centura explozivă, iar cel de-al treilea a fost împușcat mortal.

Chiar și așa, dacă Najih nu s-ar fi sacrificat, ar fi fost uciși mai mulți oameni.

Loading...
 
 

Citește și

  • atac terorist fan club real madrid

    Un atac terorist a zguduit un fan-club Real Madrid din Samarra, o localitate aflată la 125 de km nord de capitala Irakului, Bagdad. Mai mulți teroriști ISIS/Daesh au deschis focul, vineri (13 mai), asupra persoanelor din clădire. 16 oameni au murit, iar alți 20 au fost grav răniți.

  • Atentate teroriste

    Cele mai sângeroase atentate teroriste din toate timpurile au provocat moartea și rănirea a mii de persoane și au stârnit valuri de revoltă în lumea creștină. Printre atacurile cu cele mai multe victime se numără atentatul terorist de la 11 septembrie 2001, din SUA, și exploziile asupra comunităţilor Yazidi, din Irak, din 2007.