Germania, lovită în plin de valul al doilea de Covid: peste 1.000 de morți în 24 de ore

Ultima actualizare:

    Germania este lovită în plin de valul al doilea de Covid-19, după ce a făcut față bine primului val, din primăvarăfoto: Shutterstock
Germania este lovită în plin de valul al doilea de Covid-19, după ce a făcut față bine primului val, din primăvarăfoto: Shutterstock

Situația devine tragică în Germania, unde au fost înregistrate peste 1.000 de decese legate de Covid-19 în 24 de ore, pentru prima oară de la începutul pandemiei, potrivit cifrelor oficiale ale Institutului Robert Koch (RKI) prezentate de AFP și citate de HotNews.

În total, au fost înregistrate 1.129 și 22.459 noi cazuri de infecții cu noul coronavirus. Nivelul cel mai ridicat de decese, 962, fusese înregistrat în urmă cu o săptămână.

În total, în Germania au murit 32.107 persoane din cauza coronavirusului, de la începutul pandemiei.

Germania, în carantină parțială până la 10 ianuarie

RKI a avertizat că cifrele din ultimele zile sunt incomplete deoarece autoritățile sanitare regionale nu au trimis toate datele din cauza sărbătorilor de Crăciun.

Germania, care a rezistat bine în primul val al pandemiei, în primăvară, este lovită din plin de al doilea val de Covid-19 și a fost nevoită să reintroducă o carantină parțială, cel puțin până în 10 ianuarie.

O campanie de vaccinare a demarat duminică, la fel ca în majoritatea țărilor din Europa. Primii care vor primi vaccinul Pfizer-BioNTech sunt persoanele din căminele pentru bătrâni, persoanele peste 80 de ani și personalul medical.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net