Gafă în Marea Finală Eurovision 2017. România, confundată cu Ungaria de prezentatori

Ultima actualizare:

    Romănia a fost confundată cu Ungariaclick
Romănia a fost confundată cu Ungariaclick

Sâmbătă, 13 mai, a avut loc marea finală Eurovision 2017, unde România s-a clasat pe locul 7. Din cauza emoțiilor sau din neatenție, unul dintre cei doi prezentatori a dat legătura Ungariei pentru a-și acorda votul, când, de fapt, România era la rând. Mai mult decât atât, corespondentul României se afla deja în direct și aștepta să vadă ce se întâmplă. Chiar dacă prezentatorii s-au amuzat pe seama acestei greșeli, internauții nu au iertat-o.

Portugalia, reprezentată de Salvador Sobral cu melodia "Amar Pelos Dois", este marea câștigătoare a celui mai îndrăgit și urmărit concurs muzical european. Reprezentanții României, Alex Florescu și Ilinca Băcilă au reușit să ne claseze în top 10, melodia ”Yodel it” ieșind pe locul 7.

Emoția, energia, voia bună și veselia nu au lipsit de la marea finală din Kiev, Ucraina. Probabil că tot din cauza emoțiilor și a nerăbdării de a afla cine este câștigătorul competiției, unul dintre cei doi prezentatori a vorbit prea repede și în necunoștință de cauză.

Spre finalul concursului, un reprezentant din fiecare țară participantă intră în direct pentru a transmite votul țării sale, vot de 12 puncte. Imediat după Belarus, a venit rândul nostru să acordăm cele două puncte, însă, corespondentul României, Sonia, a fost puțin confuză când prezentatorul a spus Ungaria, în loc de România.  

” Să vedem cum bunii oameni din Ungaria au votat. Bună seara...”, a apucat să spună prezentatorul, până când a fost întrerupt de colegul său, care a îndreptat greșeala și confuzia, totodată. ”Cred că asta este România și acolo este frumoasa Sonia, din România.

Vezi confuzia creată la minutul 29.

Chiar dacă Sonia s-a amuzat pe seama acestei erori spunând: ”Nu am nicio idee cum votează Ungaria, dar sunt foarte sigură cum votează România”, cele 12 puncte mergând către Olanda, internauții au fost pe fază și nu au trecut ușor peste confuzia prezentatorului.

”Ce drăguț este când se confundă Bucureștiul cu Budapesta. Cineva a sărit peste geografie în școală” sau ”București, nu Budapesta”, au fost doar câteva dintre comentariile acestora pe Twitter.


    Internauții au sesizat imediat confuzia creată și au comentat pe rețelele de socializaretwitter
Internauții au sesizat imediat confuzia creată și au comentat pe rețelele de socializaretwitter

Cu toate acestea, Kiev a fost gazda unui spectacol de excepție, clasamentul final arătând astfel.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net