Gadget-ul care iti transformă iPhone-ul în BlackBerry

Ultima actualizare:

Aveți un iPhone, dar vă este dor de o tastatură fizică? Atunci am găsit soluția pentru voi. Typo 2 e un accesoriu care adaugă o tastatură la iPhone, una care seamănă cu cea de pe BlackBerry. 

Typo 2 e urmașul lui Typo, o tastatură pentru iPhone care a provocat un mic război în lumea tehnologiei. După lansarea din primăvară, BlackBerry a dat în judecată compania, iar produsul a fost scos de pe piață. De altfel, era evident și atunci, e evident și acum că tastatura Typo se inspiră din designul tradițional BlackBerry, care a fost apogeul tastaturilor de telefon.

Typo, o companie cofondată de vedeta TV Ryan Seacrest, a trebuit să schimbe designul produsului, iar acum sunt pregătiți să o lanseze și să o livreze în septembrie.

Comparație între Typo și Typo 2

Typo 2 se lipeste la un iPhone prin mufa Lightning, include butoane luminate și poate fi blocată pentru a nu fi acționată accidental. Dar deși au avut câteva luni bune să o schimbe, cei de la Typo au făcut-o mai degrabă să semene cu cea de pe BlackBerry Q10, nu de pe BlackBerry Curve. Tastatură comunică prin Bluetooth cu dispozitivul.Afla cat costa Typo 2 pe Playtech.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net