Fratele vitreg al lui Kim Jong-un, asasinat pe aeroport de două femei

kim_jong_un.jpg

kim jong-un
Fratele vitreg al liderului nord-coreean a fost găsit mort
Foto: Hepta

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În ciuda faptului că de regulă, știrile despre familia liderului Coreei de Nord sunt destul de rare, marți, 14 februarie, un anunț a făcut înconjurul lumii. Fratele vitreg al lui Kim Jong-Un a fost asasinat.

Kim Jong-nam (45 de ani) a fost ucis de două femei care l-au atacat cu ace otrăvite în aeroportul din Kuala Lumpur, luni, 13 februarie, informează NYTimes. Informația este preluată de agenția de știri din Coreea de Nord Chosun. O altă sursă de presă locală a confirmată moartea fratelui vitreg al liderului nord-coreean, dar nu a dat li alte detalii cu privire la condițiile decesului.

kim_jong-nam.jpg

kim jong-nam
Kim Jong-nam, fratele vitreg al lui Kim Jong-Un
Foto: Twitter

Canalul de televiziune Chosun a mai declarat că presupusele femei care l-au ucis au dispărut imediat de la fața locului cu un taxi. Informația nu a fost însă confirmată de autoritățile nord-coreene.

Moartea lui Kim Jong-nam s-a produs într-o perioadă dominată de turbulențe politice în special la nivelul superior al conducerii. șeful poliției secrete nord-coreene, care era considerat mâna dreaptă a lui Kim Jong-Un, a fost destituit din funcție după ce a fost acuzat de corupție și abuz de putere, potrivit informațiilor oferite de guvernul din Coreea de Nord.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5