Fratele teroristului din Bruxelles e olimpic la Taekwondo

terorist-najim-laachraoui.jpg

najim laachraoui
Najim Laachraoui (24 de ani) este principalul suspect în cazul atentatelor din Bruxelles
Foto: Getty

Miercuri (23 martie), autoritățile belgiene au făcut public numele atacatorului din Bruxelles care a rămas în libertate după atentate, Najim Laachraoui (24 de ani). Najim nu le era străin autorităților, fiind suspectat că ar fi expertul în materie de explozibil care a confecționat vestele folosite la 13 noiembrie 2015, la Paris.

Câteva ore mai târziu, presa belgiană anunța capturarea teroristului, însă, ulterior, această informație a fost infirmată. În timp ce polițiștii fac tot posibilul pentru a-l găsi pe Najim Laachraoui, a ieșit la iveală identitatea fratelui acestuia, Mourad Laachraoui (29 de ani), potrivit dailymail.co.uk.

mourad_laachraoui.jpg

mourad laachraoui
Mourad Laachroui (29 de ani) este fratele teroristului din atentatele de la Bruxelles
foto: Daily Mail

 

Fratele teroristului este cunoscut la nivel internațional, acesta reprezentând Belgia la competițiile de Taekwondo, unde a fost și medaliat. Mourad Laachraoui a luat argint la categoria de 54 de kilograme, în cadrul unui campionat mondial desfășurat anul trecut, în Coreea de Sud. Înainte de această victorie, bărbatul a câștigat alte două medalii de bronz, în numele țării sale.

De-a lungul timpului, Mourad s-a distanțat de fratele terorist, de care familia lor, de origine marocană, s-a declarat rușinată. Tatăl lui Najim a dat declarații poliției franceze la scurt timp după ce s-a aflat că tânărul a fost implicat în atentatele din Paris. „Nu am auzit nimic de el de trei ani de zile”, spunea atunci bărbatul.

Loading...
 
 

Citește și

 • atentate teroriste Bruxelles

  Imediat după producerea celor 3 explozii din capitala Belgiei, în urma cărora şi-au pierdut viaţa, până în prezent, 32 de persoane şi alte 230 au fost rănite, apar şi primele indicii cu privire la cei care au declanşat teroarea la Bruxelles.

 • aeroport bruxelles explozii belgia atentat

  Două explozii puternice au avut loc, în urmă cu puțin timp, pe aeroportul din Bruxelles, Belgia. Aeroportul a fost evacuat în urma deflagrațiilor. Cele 3 explozii, două la aeroport şi una la metrou au făcut, până în acest moment, 32 de morți și 230 de răniți.

 • nidhi chaphekar

  Tragicele atentate comise la Bruxelles marți (22 martie) au fost ilustrate de o serie de fotografii șocante. În imagini apar rămășițele exploziilor, dar și unele victime însângerate. Una dintre ele a făcut înconjurul lumii: o poză în care o femeie apare plină de funingine, cu hainele arse și cu sânge pe frunte și pe picioarele dezgolite.

 • atacuri teroriste bruxelles aeroport metrou

  Capitala Uniunii Europene a fost zguduită de terorism, marți (22 martie). Două explozii puternice au avut loc la aeroportul Zaventem din Bruxelles. Toate zborurile au fost anulate sau deviate. Alte patru explozii au avut loc la metroul din Bruxelles. Toate stațiile de metrou din capitala belgiană au fost închise.

 • Iar ne-a fost dat să vedem oameni morţi pe străzi, trupuri sfârtecate, feţe pline de sânge, răniţi implorând după ajutor. Înfricoşător este că aceste imagini pot fi întâlnite din ce în ce mai des în Europa. De data aceasta, teroarea a lovit la Bruxelles, ”capitala” bătrânului continent.

 • mason wells

  Atentatele din Bruxelles de la 22 martie au lăsat în urmă 32 de familii îndoliate și aproximativ 230 de răniți, supraviețuitori ai momentelor din groază. Printre ei se află și americanul Mason Wells (19 ani), pentru care atacurile de marți (21 martie) au însemnat cea de-a treia „intâlnire” cu teroriștii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1