Fratele lui Kate Middleton a vrut să se sinucidă! Cum l-a ajutat Ducesa în lupta cu depresia

Ultima actualizare:
Kate și-a ajutat fratele să treacă peste o depresie care îl făcea să aibă gânduri suicidale
Kate și-a ajutat fratele să treacă peste o depresie care îl făcea să aibă gânduri suicidale

James, fratele lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a dezvăluit recent că a vrut să se sinucidă după o depresie puternică. Se pare că una dintre persoanele importante din viața lui însă, Kate, a reușit să îl ajute să depășească cumplitul moment în cele din urmă, iar acum bărbatul se simte bine și și-a făcut curaj să își ceară de soție și iubita și duce o viață fericită alături de aceasta!

James Middleton, în vârstă de 32 de ani, fratele Ducesei de Cambridge Kate Middleton, a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă în care a vurt să se sinucidă, mărturisind, de asemenea, că a suferit o depresie extrem de puternică, ce i-a acaparat gândirea, cauza dorințelor suicidale. 

James a povestit că nu mai era în stare să facă nimic, nici măcar să mânânce sau să doarmă, iar acest lucru i-a afectat, bineînțeles, viața, în mod negativ, potrivit Daily Mail

În cele din urmă însă, când și-a dat seama că așa nu se mai poate, fratele lui Kate a făcut terapie timp de un an pentru a se vindeca, iar acum, după ce și-a revenit complet, a cerut-o de soție pe iubita lui, Alizee Thevenet. James nu a reușit acest lucru de unul singur însă, ci a explicat că a fost ajutat de membrii familiei sale: de mama lui, Carol, tatăl lui, Michael, dar și de Kate, care chiar dacă era ocupată cu viața de familie și datoriile de Ducesă, l-a însoțit pe acesta la ședințele de terapie, unde James a făcut progrese. 

James a depășit momentul
James a depășit momentul

„Nu mai puteam să fac nimic. Nu mai puteam să dorm, să citesc o carte, să mănânc. M-am rupt de orice”, a spus James. Tânărul a mai adăugat că toată lumea este încântată acum de progresele pe care le-a făcut și a mai spus că se uneori simte nevoia să se „ciupească” pentru a-și da seama că realiatea pe care o trăiește este cu adevărat fericită pentru el în prezent, într-un final. 


    James a depășit momentul Foto: Getty
James a depășit momentul Foto: Getty

„Nu puteam ajunge mai jos decât am fost acum doi ani!”, a mai dezvăluit James, care a adăugat că, în cele mai negre momente, cel mai dificil i-a fost să explice familiei prin ceea ce trece. Astfel, el a văzut în sinucidere o modalitate de a scăpa de toate problemele cu care se confrunta, dar că gândul că s-ar despărți de familie și de câinii săi, la care ține foarte mult, l-a împiedicat să facă asta. Tânărul a mai dezvăluit că suferă de dislexie și de tulburări de deficit de atenție. El a explicat că din aceste motive este neliniștit, energic și impulsiv și niciodată nu reușește să termine ceea ce a început. 

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net