FOTO A fost aleasă Miss Universe 2014! Ea este cea mai frumoasă femeie

Ultima actualizare:

    Pauline Vega are 22 de aniFoto: Arhiva personală
Pauline Vega are 22 de aniFoto: Arhiva personală

Miss Columbia, Paulina Vega, a fost numită Miss Universe, după ce a învins peste 80 de fete în cadrul concursului care a avut loc duminică, 25 ianuarie, la Miami.

Paulina, în vârstă de 22 de ani, a primit coroana de la predecesoarea sa, Gabriela Isler din Venezuela. Ea le-a învins pe celelalte două favorite ale competiţiei, Miss SUA şi Miss Venezuela, conform huffingtonpost.com. 

"M-am simţit ca acasă, ca şi când eram în Columbia cu familia mea. Am simţit că sunt sprijinită în fiecare moment al concursului", a spus tânără, adăugând că va purta coroana cu mândrie. Locuitorii din Columbia au ieşit pe stradă pentru a celebra victoria Paulinei. 

Studentă în Administrarea Afacerilor, la Universitatea din Columbia, Paulina are o familie cu vechime în showbiz: bunica ei este o fostă miss, iar bunicul ei este un tenor celebru, Gaston Vega. 

Miss SUA Nia Sanchez s-a plasat a doua, iar reprezentanta Ucrainei, Diana Harkusha, a fost pe locul trei. Miss Jamaica Kaci Fennell şi Miss Olanda Yasmin Verheijin s-a poziţionat pe locurile 4 şi 5. România nu a participat anul acesta la concurs. 

În calitate de Miss Universe, Paulina va primi un salariu confidenţial, un apartament de lux în New York, o garderobă completă şi produse de îngrijire, precum şi o bursă de un an în cadrul Academiei de Film de la New York. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net