FOTO Cum poţi să faci sex gratis la bordel. O casă de toleranţă a venit cu «oferta verii»

Ultima actualizare:

    După o partidă de sex, clienţii primesc câte o sticlă de vodcă din partea casei
După o partidă de sex, clienţii primesc câte o sticlă de vodcă din partea casei

Super ofertă! Când a anunţat la începutul lunii că oferă austriecilor nemulţumiţi de taxe sex gratis şi băutură din partea casei la bordelul lui din Salzburg, patronul Hermann Mueller nu ştia în ce se bagă. În doar o săptămână, peste 10.000 de bărbaţi au luat cu asalt localul.

Sătul să mai plătească taxe la stat, Hermann Mueller, un „peşte” care deţine nu mai puţin de 5 bordeluri în Salzburg, Koln, Munchen, Linz şi Graz s-a hotărât să protesteze într-un mod original. La 11 iunie a anunţat că cele 24 de angajate din Salzburg oferă sex gratis tuturor celor care sunt nemulţumiţi de taxele mari şi impozitele sufocante pe care trebuie să le plătească. Nici nu a apucat bine să lipească afişe că s-a trezit cu rezervările blocate pe întreaga vară. Deoarece peste 10.000 de austrieci înfierbântaţi au cerut să fie trecuţi pe liste, Mueller s-a văzut nevoit să refuze mulţi clienţi. Potrivit AP, Mueller caută acum angajate pentru a face faţă asaltului de clienţi.


    Mulţi veneau la bordel doar să bea gratis
Mulţi veneau la bordel doar să bea gratis

Austriacul e nemulţumit că în ultimii 10 ani a plătit taxe de peste 5 milioane de euro şi nu a primit ajutoarele promise de stat, pentru că a ajutat la eradicarea prostituţiei stradale şi a înăbuşit în faşă traficul de carne vie de pe piaţa austriacă. Potrivit Daily Mail, patronul austriac a făcut acest gest pentru a profita de valul de proteste anti-criză din Europa din ultimele patru zile şi pentru a-şi face reclamă. El a zis că va plăti din buzunar fetele care îşi vor face meseria şi va face cinste în felul acesta clienţilor. Tarifele de la clubul Pascha sunt: 10 euro – „una scurtă şi rapidă” şi două pahare de vodcă Pascha; 20 de euro – „normalul” şi o jumătate de oră de băutură gratis după consumarea actului; 40 de euro – „VIP”, adică sex cu mai mult de două fete deodată în jacuzzi, la masaj, în saună sau oriunde doreşte clientul plus băutură la discreţie.

Proteste împotriva austerităţii în toată Europa

Mulţi veneau la bordel doar să bea gratis
Mulţi veneau la bordel doar să bea gratis

Peste 90.000 de oameni au mărşăluit sâmbătă în centrul Londrei împotriva măsurilor de austeritate ale guvernului. În fruntea lor s-a aflat şi actorul Russell Brand, care a ţinut să îşi exprime dezacordul privind tăierea fondurilor din sectorul public. În Atena, sute de mii de oameni au protestat împotriva măsurilor impuse de creditori în vederea recuperării datoriei externe de peste 310 miliarde de euro. La Glasgow, Scoţia, mii de tineri au manifestat împotriva măsurilor de austeritate impuse de guvernul conservator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net