FOTO Cu jucăria asta te antrenezi şi ai un orgasm de vis. Iată cele mai nebuneşti invenţii din 2014

Ultima actualizare:

    Jucăria sexuală costă 109 $
Jucăria sexuală costă 109 $

Aparatul care transform apa în vin, casca care te scapă de chelie şi pastila care-ţi parfumează vânturile sunt doar câteva invenţii trasnite în care au fost investite nu numai timp, ci şi sume consistente pentru a fi transpuse în realitate.

S-a demonstrat că graniţa dintre nebunie şi imaginaţie este destul de subţire şi uneori, ideile care sună grozav sunt investite în diverse aparate care vor să ne uşureze existenţa. Deşi sună bizar şi uneori ne amuză când auzim la ce se pot folosim, unele dintre ele îşi găsesc repede utilitatea în viaţa de zi cu zi.

“Bentiţa” pentru vise frumoase

Aparatul Aurora produce lumini şi sunete ce pot influenţa visele celui care îl poartă pe frunte. Costă 175 de dolari (circa 585 lei) şi ştie când o persoană visează măsurând undele creierului şi mişcările oculare, dar şi mişcările corpului. După ce detectează aceste date, o serie de LED-uri roşii, verzi şi albastre se aprind în secvenţe preprogramate, cântând muzica aleasă de utilizator. Programându-l înainte de culcare, aparatul oferă purtătorului un somn profund şi vise frumoase, putând să-l şi trezească la momentul oportun. 

Geanta care nu te lasă să spargi mulţi bani

S-a inventat geanta inteligentă care îţi încuie portofelul, când consideră că ai cheltuit prea mult. Numită iBag, poşeta inteligentă realizată de o firmă australiană foloseşte un senzor plasat în portofelul posesorului pentru a-i monitoriza cheltuielile. Dacă senzorul depistează că acesta a făcut deja multe cheltuieli, transmite comanda sistemului de închidere să se încuie automat. Ea poate fi comandată pe site-ul www.finder.com.au/ibag, la preţul recomandat de retail de 199 de dolari (663 lei).

Geanta monitorizează cheltuielile
Geanta monitorizează cheltuielile

Aparatul care transformă apa în vin

Firma Customvine din California a creat un aparat, numit Miracle Machine, care prepară vin din apă, concentrat de struguri şi drojdie în doar trei zile.Cu aparatul inventat de americani vom putea face vin de cea mai bună calitate, în casă, la preţul de numai 7,5 lei sticla! Este de ajuns să pui în camera sa de fermentaţie apă, drojdie şi concentrat de struguri şi, în numai trei zile, ai o băutură la fel de bună precum vinurile franţuzeşti de lux.

Transformă apa în vin în trei zile
Transformă apa în vin în trei zile

Alarma cu miros de şunculiţă

Un producător american de produse din carne vrea să realizeze un accesoriu inedit pentru iPhone.Odată cuplat la telefon, prin mufa de căşti, acesta va emana miros de şuncă atunci când va porni alarma. Veşti proaste însă pentru pofticioşi: accesoriul va fi realizat într-o serie limitată şi va putea fi cumpărat în curând de pe site-ul wakeupandsmellthebacon.com.

Blugii cu miros de fructe

Creatorii de modă portughezi au găsit soluţia împotriva mirosurilor urâte cauzate de căldura verii. Ei au creat colecţia de blugi Colette Fragrance Jeans pentru femei, cu arome de fructe, care combat miasmele de sudoare. În materialul pantalonilor sunt încorporate microcapsule care emană tot timpul parfum. Colecţia include cinci sortimente de blugi: roz, cu miros de căpşune, portocalii, cu miros de portocală, verzi, cu miros de măr, galbeni, cu miros de lămâie şi albaştri cu miros de afine. Din păcate, sunt disponibili numai pantaloni de mărime medie (M) şi pentru persoane foarte suple (S). O pereche de blugi costă 49,99 de euro (222 lei).

Colecţia include 5 sortimente de blugi
Colecţia include 5 sortimente de blugi

Lada frigorifică cu aer condiţionat

A apărut aparatul portabil de aer condiţionat! Uimitor este că acest aparat, numit IcyBreeze, poate fi utilizat şi ca ladă frigorifică. The IcyBreeze are capacitatea de 38 de litri, putând să fie umplut cu apă sau băuturi răcoritoare. Dar în acelaşi timp este dotat cu un furtun flexibil prin care este eliberat aerul răcoros, ca o briză proaspătă, care alungă zăpuşeala pe o rază de 2,5 metri. Aparatul poate să răcească temperatura aerului ambiant cu până la 35 de grade. Puterea şi viteza aerului eliberat sunt comparabile cu cele ale aparatului de aer condiţionat din automobile. Un aparat IcyBreeze poate fi obţinut prin precomandă de pe site-ul icybreeze.com şi costă de la 279 $ (917 lei) la 340 $ (1.118 lei).

Aparatul poate să răcească temperatura aerului ambiant cu până la 35 de grade
Aparatul poate să răcească temperatura aerului ambiant cu până la 35 de grade

Pastila pentru «pârţuri parfumate»

Inventatorul francez Christian Poincheval, de 65 de ani, a creat o pilulă care face ca pârţurile să miroasă a trandafiri sau a ciocolată. După 6 ani de teste în laborator, a reuşit să fabrice pastilele pe bază de ingrediente naturale ce parfumează gazele intestinale. Pilulele se pot cumpăra de pe site-ul pilulepet.com şi costă 9,99 € (circa 44 de lei), un flacon conţinând 60 de pastile.

Christian Poincheval (65 de ani)
Christian Poincheval (65 de ani)

Ceasul deşteptător care-ţi face cafea

Designerul Joshua Renouf din Londra, Marea Britanie, a  revoluţionat industria ceasurilor deşteptătoare. Ceasul său cu alarmă, numit The Barisieur,  te trezeşte şi îţi oferă o ceaşcă de cafea pe noptiera de lângă pat. Astfel, ai ocazia unică de a te scula înconjurat de o mireasmă  îmbătătoare. Ceasul costă 220 lire (1.225 lei) în supermarket-urile din Marea Britanie.


    foto: Guliver/Rexfeatures
foto: Guliver/Rexfeatures

Umbrela invizibilă

Gata cu umbrelele rupte de vânt! O nouă invenţie japoneză lasă cu gura căscată o lume întreagă: umbrela invizibilă. Accesoriul e alcătuit, de fapt, dintr-un tub prin care se formează nişte curenţi de aer artificiali. Curenţii de aer care ies prin orificiile superioare ale tubului îndepărtează instant orice picătură de ploaie din preajma sa. Disponibilă în două modele, de 30 cm, cu o autonomie de 15 minute, şi de 50 cm, cu o autonomie de 30 de minute, umbrela cu aer va fi lansată în septembrie 2015, pentru doar 31 $ (107 lei).

Jucăria pentru orgasme intense

O companie din Suedia a lucrat pentru soluţionarea problemelor cu libidoul femeilor. Aparatul “Luna Smart Bead” promite să “dezgheţe” şi cele mai frigide femei din lune. Dispozitivul utilizează senzori de stimulare a musculaturii pelviene, măsurând mişcările purtătoarei. După cinci minute de utilizare în fiecare zi, aparatul ajută la obţinerea unor orgasme mai intense. “Antrenorul de orgasme” poa­te fi cumpărat de pe www.lelo.com, pentru doar 109 $ (376 lei).

Casca de 800 $ te scapă de chelie

O companie din California, Statele Unite, a lansat casca antichelie. Costă doar 800 de dolari (2.600 de lei) şi, faţă de transplantul de păr, nu provoacă durere. Dispozitivul „Theradome" foloseşte 80 de lasere care acţionează la nivelul scalpului pentru a stimula creşterea şi îndesirea părului. Cei care vor să scape de chelie trebuie să poarte casca timp de 20 de minute, de două ori pe săptămână. Primele rezultate apar după 24 de săptămâni, dar efectul se poate vedea cu adevărat abia după 100 de săptămâni.

simeon stalpnicul png

Prima toaletă publică pentru căţei

Ea a fost instalată în oraşul spaniol El Vendrell şi include un pisoar şi o adăpătoare. „Baia publică” pentru căţei este conectată la sistemul de canalizare al oraşului. Dispozitivul constă dintr-un orificiu, un capac şi un lanţ. După ce câinele îşi face nevoile, capacul este coborât şi se trage lanţul. Apoi, jeturi de apă propulsează într-o canalizare mizeria printr-un sistem de conducte subterane. Alături de el, se află şi pisoarul – un grilaj cu orificii mici. Între cele două se află adăpătoare de apă pentru câini.

Toaleta se află în Spania
Toaleta se află în Spania

Aşa se păstrează berea la rece fără să consume curent electric

Patru danezi au construit un dispozitiv revoluţionar, care-i va bucura pe toţi iubitorii de bere. Invenţia lor, numită eCool, oferă pe tot parcursul anului beri reci, fără a fi conectată la vreo sursă de energie electrică. Disponibil pentru 349 de dolari (1.124 de lei), maşinăria se instalează în pământ, la circa 113 cm adâncime. Odată introdus în pământ, cilindrul, care „găzduieşte" până la 24 de cutii de bere de circa 500 ml, funcţionează ca o şenilă cu suporţi. Este acţionat prin rotirea unui mâner.

Aparatul se introduce îm pământ
Aparatul se introduce îm pământ
image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net