Fostul bodyguard al Dianei: «Harry este de vină pentru scandalul dintre Meghan şi tatăl ei»

Ultima actualizare:

    Thomas Markle a aruncat vorbe deure la adresa fiicei saleFoto:Getty
Thomas Markle a aruncat vorbe deure la adresa fiicei saleFoto:Getty

Tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle a făcut o serie de afirmaţii revoltătoare încă dinainte ca fiica sa să devină membru al Casei Regale a Marii Britanii şi a continuat atacul la adresa fiicei sale şi după nunta acesteia cu prinţul Harry. Dacă mulţi dintre internauţi şi susţinători ai familiei regale îl pun la zid pe Thomas Markle pentru atitudinea avută, iată că fostul bodyguard al prinţesei Diana este de altă părere şi îl condamnă pe prinţul Harry pentru dezastrul mediatic produs de tatăl soţiei sale.

Fostul bodyguard al prinţesei Diana este de părere că prinţul Harry ar trebui să aibă un cuvânt de spus în tot scandalul mediatic produs de tatăl celei care i-a devenit soţie. În plus, bodyguard-ul este de părere că Harry trebuie să îţi asume responsabilitatea pentru cele întâmplate şi să acţioneze pentru a readuce lucrurile la normal.

Inspectorul Ken Wharfe este de părere că membrii Casei Regale ar fi trebuit să îl ajute pe tatăl lui Meghan să accepte şi să se acomodeze cu trecerea de la statutul de pensionat la cel de tată a unei ducese. În plus, tot aceştia ar fi putut să facă faţa atenţiei oferită de presă în preajma marelui eveniment, nunta din data de 19 mai. 


    Meghan Markle a devenit ducesă de Sussex pe 19 mai Foto:Hepta
Meghan Markle a devenit ducesă de Sussex pe 19 mai Foto:Hepta

"Nu este un tip lipsit de inteligenţă, a trecut prin toate acestea de unul singur. Înţelege prea bine cum te simţi atunci când eşti pur şi simplu invadat de presă, dar Thomas Markle nu are angajaţi care să îl ţină departe de atacul acesteia. Presa îl va urmări, îl va agresa, îi va oferi bani, va fi următi de paparazzi. Harry ar fi putut să îi instruiască pe cei de la palat şi, implicit pe domnul Markle. Dar, dintr-un motiv sau altul, acest lucru nu s-a întâmplat. Nu cred că trebuie să îl privim cu răutate pe tatăl lui Meghan Markle, acţiunile sale reflectă faptul că nu a avut parte de consiliere sau de o consiliere potrivită", a declarat fostul bodyguard al prinţesei Diana, potrivit dailymail.co.uk. 


    Thomas Markle a angajat nişte paparazzi pentru a-şi reabilita imaginea publică Foto:SplashNews
Thomas Markle a angajat nişte paparazzi pentru a-şi reabilita imaginea publică Foto:SplashNews

Ca ofiţer însărcinat cu asigurarea protecţiei prinţesei Diana, prinţesă de Wales, Ken Wharfe s-a aflat în serviciul acesteia între anii 1987 si 1993, aşadar el a avut ocazia de a observa cum prinţul Harry creştea sub ochii săi. 

Scandalurile create de Thomas Markle 

Thomas Markle a făcut o serie de declaraţii revoltătoare la adresa Casei Regale a Marii Britanii dar a vorbit folosind cuvinte grele şi referitor la fiica sa, Meghan Markle.  “Refuz să tac. Cel mai mult mă enervează gradul de superioritate al lui Meghan. Ar fi nimic fără mine. Eu am făcut-o ducesa care este astăzi. Tot ceea ce este Meghan, eu am făcut-o”, a ţinut să sublinieze bărbatul.


    Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018Foto: Hepta
Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018Foto: Hepta

Thomas Markle a lipsit de la nunta fiicei sale, Meghan Markle, din cauza unei operații la inimă. El a fost operat și a anunțat cu doar trei zile înainte că nu poate participa la eveniment. În aceste condiţii, Meghan Markle a fost condusă la altar de către socrul său, prinţul Charles 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net