Fostă Miss Marea Britanie, acuzată că a sponsorizat o grupare teroristă!

Ultima actualizare:

    Amaani Noor a fost semifinalistă la Miss Teen Marea BritanieFoto: Twitter
Amaani Noor a fost semifinalistă la Miss Teen Marea BritanieFoto: Twitter

Amaani Noor, fostă Miss Teen Marea Britanie, este acuzată că a sponsorizat grupare teroristă numită „The Merciful Hands” („Mâinile miloase” n.r). Tânăra susține că este nevinovată.

Procurorii susține că Amaani Noor a oferit bani organizației teroriste cu bună știință. Ea este acuzată că le-a dat membrilor grupării 45 de dolari. În același dosar a fost acuzată și Victoria Webster (28 de ani),însă ea a recunoscut că a rugat-o pe Amaani Noor să dea bani grupării „The Merciful Hands”. Mai mult, ea a dezvăluit că le-a dat bani membrilor organizației în mai multe cazuri. Amaani Noor locuiește în Cinema Drive, Wavertree, iar Victoria Webster în Pine Street, Lancashire.

Procesul va dura două săptămâni

Ambele s-au prezentat în fața judecătorilor purtând hijab. În trecut, Amaani a fost semifinalistă la concursul de frumusețe Miss Teen Marea Britanie. Tânăra, care s-a iubit cu un fotbalist de la Liverpool, își dorea să devină acriță. De când a fost acuzată de sponsorizareau unei grupări teroriste, modelul și-a șters toate conturile de pe rețelel sociale. 

Procurorul Matthew Brooks susține că procesul derulat la Curtea de Apel din Liverpool va dura aproximativ două săptămâni. Judecătorul susține că Victoria Webster își va primi sentința după ce se termină procesul lui Amaani Noor. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net