A fost lansată înghețata cu gust de hot dog

Ultima actualizare:

    Noul sortiment se va lansa la 12 august
Noul sortiment se va lansa la 12 august

Compania americană Oscar Mayer a anunţat că lansează pe piaţă îngheţata cu aromă de hot dog sub formă de sandviş. Gigantul producător de carne procesată crede că noul produs se va bucura de un mare succes.

Noul sortiment de îngheţată va consta dintr-o compoziţie dulce cu aromă de hot dog, bucăţele de hot dog, muştar de Dijon cu aspect de gelatină şi va fi introdusă între două mici blaturi de sandviş. Aceasta va fi lansată pe piaţă începând cu data de 12 august. Mai întâi, îngheţata va fi oferită gratuit în Manhattan, New York, în scop publicitar, şi apoi i se va stabili un preţ. Însă compania nu îşi pune nici o clipă problema că nu va găsi cumpărători. Ba mai mult, şefii de la compania Oscar Mayer cred că, după ce oamenii vor gusta gratuit noul sortiment de îngheţată se vor tranforma în clienţi fideli când va fi vândută pe bani.

6 reţete de îngheţată sănătoasă de la vedete

Variante sănătoase de înlocuire a îngheţatei

Se lansează şi îngheţata cu aromă de muştar

Nu se ştie sigur dacă gigantul producător de carne procesată Oscar Mayer a decis să menţină permanent îngheţata cu aromă de hot dog în catalogul său de produse. Acesta a colaborat cu Laboratorio Del Gelato din New York pentru lansarea pe piaţă a noului sortiment. Coincidenţa face ca anuţul făcut de Compania americană Oscar Mayer să fie făcut în acelaşi timp cu lansarea pe piaţă a îngheţatei cu aromă de muştar în Franţa. Producătorul acesteia, care este o companie de condimente, şi producătorul american s-au menţionat reciproc în campanile de lansare ale celor două produse neobişnuite. Compania americană Oscar Mayer a anunţat că lansează pe piaţă îngheţata cu aromă de hot dog sub formă de sandviş la începutul săptămânii viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net