A fost lansată înghețata cu gust de hot dog

inghetata

Noul sortiment de îngheţată se va vinde sub formă de sandviş
Noul sortiment se va lansa la 12 august

Compania americană Oscar Mayer a anunţat că lansează pe piaţă îngheţata cu aromă de hot dog sub formă de sandviş. Gigantul producător de carne procesată crede că noul produs se va bucura de un mare succes.

Noul sortiment de îngheţată va consta dintr-o compoziţie dulce cu aromă de hot dog, bucăţele de hot dog, muştar de Dijon cu aspect de gelatină şi va fi introdusă între două mici blaturi de sandviş. Aceasta va fi lansată pe piaţă începând cu data de 12 august. Mai întâi, îngheţata va fi oferită gratuit în Manhattan, New York, în scop publicitar, şi apoi i se va stabili un preţ. Însă compania nu îşi pune nici o clipă problema că nu va găsi cumpărători. Ba mai mult, şefii de la compania Oscar Mayer cred că, după ce oamenii vor gusta gratuit noul sortiment de îngheţată se vor tranforma în clienţi fideli când va fi vândută pe bani.

6 reţete de îngheţată sănătoasă de la vedete

Variante sănătoase de înlocuire a îngheţatei

Se lansează şi îngheţata cu aromă de muştar

Nu se ştie sigur dacă gigantul producător de carne procesată Oscar Mayer a decis să menţină permanent îngheţata cu aromă de hot dog în catalogul său de produse. Acesta a colaborat cu Laboratorio Del Gelato din New York pentru lansarea pe piaţă a noului sortiment. Coincidenţa face ca anuţul făcut de Compania americană Oscar Mayer să fie făcut în acelaşi timp cu lansarea pe piaţă a îngheţatei cu aromă de muştar în Franţa. Producătorul acesteia, care este o companie de condimente, şi producătorul american s-au menţionat reciproc în campanile de lansare ale celor două produse neobişnuite. Compania americană Oscar Mayer a anunţat că lansează pe piaţă îngheţata cu aromă de hot dog sub formă de sandviş la începutul săptămânii viitoare.

Loading...

Citește și