A fost găsit trupul copilului atacat de aligator în parcul Disney

disney.jpg

par disney
Polițiștii au găsit cadavrul băiețelului atacat de aligator
Foto AP

Polițiștii au găsit trupul băiețelului care a fost atacat și tras sub apele unei lagune într-un parc Disneyland. Numele lui este Lane Graves și se afla în vacanță în parcul de distracții alături de părinții săi și alte două rude.

Cadavrul său a fost găsit în mod surprinzător intanct, chiar în apropiere de locul de unde a fost tras sub ape, relatează Metro.co.uk. Tatăl lui a încercat să-l scoată din fălcile aligatorului, dar nu a reușit. 

Poliția a relatat că în această zonă nu există niciun indicator scris care să interzică scăldatul sau să atenționeze prezența aligatorilor. Peste 50 de polițiști au participat la operațiunea de căutare a lui Lane în Laguna celor Șapte Mări.

baietel.jpg

baietel
Lane Graves, băiețelul ucis de aligator
Foto Facebook

La căutări au luat parte și echipe de experți în studiul vieții sălbatice și marine. În cele din urmă, trupul copilului a fost găsit de un scafandru, dar au fost nevoiți să folosească un sonar pentru a detecta cadavrul.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1