A fost filmată în timp ce făcea sex cu doi amici, fără să ştie. Reacţia femeii a fost complet neaşteptată VIDEO

alexis.jpg

alexis
Alexis a publicat pe Youtube un videoclip în care explică partida de sex cu doi prieteni
captură video

O tânără care a decis să facă sex cu doi prieteni a avut parte de o surpriză neplăcută din partea celor doi, care au filmat-o fără să o întrebe. Clipul a ajuns pe internet, graţie "prietenilor" ei, iar lumea a judecat-o aspru. Însă Alexis Frulling a avut o reacţie neaşteptată.

Când a făcut sex cu cei doi la un festival din Calgary (Canada), în urmă cu câteva zile, Alexis nu a ştiut că este filmată. Cu atât mai puţin că imaginile vor ajunge pe internet. Deranjată de faptul că a fost înregistrată fără acordul ei şi de faptul că a fost înjurată pe internet, Alexis a decis să îşi facă dreptate.

"M-am gândit că e stupid şi nu o să îi las pe alţii să mă urască. Nu înţeleg de ce eu sunt înjurată, dar tipii care m-au filmat nu", a spus ea, potrivit mic.com.

Aşa că Alexis a filmat un clip în care a explicat ce s-a întâmplat: "Nu pot să spun că sunt mândră, dar nici nu îmi e ruşine. Dacă regreţi lucrurile pe care le faci, nu ai cum să evoluezi şi să înveţi din greşeli. Şi, până la urmă, cine nu ia decizii proaste?". 

alexis_frulling.jpg

alexis frulling sex
Scena de sex cu cei trei a devenit populară pe Internet
Foto: imgur.com

Spre final, ea s-a amuzat pe tema clipului în care face sex şi a muşcat dintr-un castravete, după care a izbucnit în râs. 

Iată reacţia lui Alexis după ce un clip în care făcea sex a fost publicat pe internet

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Sexul în maşină e o fantezie a multor cupluri, însă nu e deloc o idee bună să faci asta în timp ce conduci. Dovada este un caz şocant din Marea Britanie: un bărbat şi-a ucis iubita după ce a făcut un accident de maşină pentru că cei doi făceau sex la volan.

  • Uneori e greu să îţi dai seama când să îi ceri soţiei sex. Poate e prea obosită, poate e ocupată, poate pur şi simplu nu are chef. Însă o mamă de 31 de ani a decis să le uşureze viaţa bărbaţilor şi a înregistrat un clip în care explică, cu ajutorul graficelor, când e cel mai bine să îi ceri soţiei sex.

  • Un clip filmat într-o cabină de probă din Beijing a ajuns viral pe reţelele de socializare din China şi a strânit furia guvernului comunist. Autorităţiile chineze au condamnat compartamentul "anti-socialist" al celor care au realizat clipuri, dar şi al celor câteva milioane care au urmărit clipul.

  • O producătoare de televiziune a lucrat ani de zile alături de bărbaţi şi a realizat că mulţi habar nu au multe lucruri când vine vorba de sexualitatea unei femei. Ea a decis să scrie o carte în care a adunat sfaturi pentru bărbaţi pentru ca aceştia să se descurge mai bine în pat. Iată opt secrete importante despre sex pe care orice femeie ar vrea să le spună iubitului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1