A fost declarat erou! Gestul înduioșător al unui câine de companie i-a salvat viața stăpânei VIDEO

Ultima actualizare:

    Figo a suferit răni la trei dintre lăbuțe pentru stăpâna luifoto: captură video
Figo a suferit răni la trei dintre lăbuțe pentru stăpâna luifoto: captură video

Un cățel din rasa golden retriever traversa strada cu persoana nevăzătoare pe care o avea în grijă, când ceva neașteptat s-a întâmplat. Câinele a făcut un sacrificiu major pentru a-i salva viața stăpânei lui.

Audrey Sone, în vârstă de 62 de ani, traversa strada cu cățelul ei, Figo, când a pășit în calea unui vehicul, în New York. Figo, foarte devotat femeii, a luat o decizie imediată pentru a evita accidentul pe cât posibil, informează metro.co.uk.

Neavând foarte multe opțiuni, Figo a ales să pună viața stăpânei lui înaintea propriei vieți. Acesta a sărit imediat în fața autobuzului care se îndrepta spre ea, fapt ce i-a salvat viața lui Audrey. Cu toate acestea, atât Figo, cât și Audrey au fost loviți de vehicul, însă nu destul de grav pentru ca impactul să le pună viețile în pericol.

Îi mulțumesc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că îl am și că și el a supraviețuit (Figo, n.r.). Îl iubesc. Vreau să ajung acasă la cățelul meu”, a declarat Audrey în urma accidentului.

Cățelul a suferit răni grave la trei dintre lăbuțe, iar Audrey și-a fracturat cotul și încheietura, iar în prezent se află în spital, unde medicii spun că se recuperează foarte bine.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net