A fost atacat de un rechin, dar a scăpat miraculos! Ce a făcut VIDEO

Ultima actualizare:

    Mick Fanning a fost atacat de rechin în timpul unei competiții televizatefoto: captură video
Mick Fanning a fost atacat de rechin în timpul unei competiții televizatefoto: captură video

Mick Fanning se afla în timpul unei competiții de surf televizate atunci când a fost atacat de un rechin. Acesta s-a panicat încercând să scape de monstrul marin, iar ceea ce a făcut i-a salvat viața.

Campionul la surf Mick Fanning a reacționat imediat atunci când a simțit atacul rechinului. Bărbatul a început să se zbată, încercând să se îndepărteze de el. Cu toate acestea, animalul continua să vină spre el și să îi atace placa de surf, informează mirror.co.uk.

Uite cum a scăpat de rechin

În acele momente, Mick a făcut tot posibilul pentru a scăpa cu viață. Surferul povesteșe că a lovit rechinul în spate într-un moment de panică: „Stăteam (în apă, n.r.) și am simțit că ceva s-a blocat în sfoara de la piciorul meu și am început să dau din picior ca să plece. I-am văzut doar aripioara. N-am văzut dinți. Mă așteptam să-i văd dinții. Am sărit instantaneu. Continua să îmi atace placa (de surf, n.r.) și dădeam din picioare și țipam. I-am dat un pumn în spate”, a povestit surferul.

Competiția a avut loc în Golful Jeffrey din Africa de Sud, iar după atac ar mai fi fost văzut și un al doilea rechin în apă. Potrivit mirror.co.uk, este prima dată când un surfer este atacat de un rechin în cadrul unui asemenea eveniment.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net