A fost anunţată data când va fi botezată prinţesa Charlotte

Ultima actualizare:

    Ducesa Kate a născut-o pe micuţa Charlotte la 2 maiFoto: AFP
Ducesa Kate a născut-o pe micuţa Charlotte la 2 maiFoto: AFP

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, şi prinţul William au anunţat că botezul micuţei Charlotte va avea loc la 5 iulie. Ceremonia va fi oficiată de arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby şi va avea loc la biserica St Mary Magdalene din Sandringham, în Norfolk, foarte aproape de conacul de la ţară al ducelui şi ducesei de Cambridge.

Botezul va avea loc în cea mai strict intimidate, spre deosebire de boteţul micului prinţ George, care a avut loc cu mare efervescenţă mediatică la Palatul St James din Londra, la 23 octombrie 2013. Alegerea unui alt loc decât Buckingham sau capela St George din Windsor marchează deja o ruptură cu tradiţia. Programarea botezului în luna iulie este considerată de presa britanică o idee inteligentă a lui Kate. Astfel, s-ar fi aplanat tensiunile cu regina Elisabeta a II-a, apărute după naşterea micuţei Charlotte, din cauza faptului că bunicii materni ar fi mai prezenţi în viaţa micuţei decât bunicul ei, prinţul Charles. Micuţa va fi botezată cu apă adusă din râul Iordan, pentru a respecta tradiţia din familia regală britanică. Ea va purta aceeaşi rochie tradiţională ca şi prinţul George, creată de echipa de croitori a Palatului Buckingham în 2008.

Micuţa este a 4-a în linia de succesiune la tron

În prezent, micuţa Charlotte se află împreună cu frăţiorul ei, prinţul George, la conacul Anmer Hall de la ţară. Fetiţa ducesei Kate Middleton (33 de ani) şi a prinţului William (32 de ani) s-a născut sâmbătă 2 mai la ora 8.34, sub semnul Taurului, la Spitalul St Mary's din Londra. Ea a cântărit la naştere 3,7 kilograme şi a plecat acasă cu părinţii la numai 10 ore după ce a venit pe lume. Fetiţa este a 4-a în linia de succesiune la tron, după bunicul Charles, tatăl William şi fratele, George, al cincilea strănepot şi al 17-lea descent al Reginei Elisabeta a II-a, care i-a acordat titlul de prinţesă de Cambridge.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net