Fondatorul Amazon i-a plătit soţiei un «chilipir» de 35 miliarde $ şi se mută cu iubita

Ultima actualizare:
Palatul din Bel Air  unde Jeff Bezos  va locui cu Lauren Sanchez
Palatul din Bel Air unde Jeff Bezos va locui cu Lauren Sanchez

E oficial! Cel mai bogat om al planetei, Jeff Bezos, a dat divorţ de soţie, ca să se mute cu iubita într-o vilă de 88 de milioane de dolari din Bel Air. După divorţ rămâne pe primul loc în topul bogătaşilor.

Jeff Bezos (55 de ani), fondatorul Amazon.com, companie de comerţ online cu sediul în Seattle, Washington, a scăpat “ieftin” de soţie. El i-a plătit consoartei, MacKenzie Bezos (48 de ani), un “chilipir” de 35 miliarde $ ca să-i redea libertatea după 26 de ani de căsătorie. Înainte de divorţ, Bezos avea o avere de 142,4 miliarde $. După ce a ajuns la înţelegere cu fosta parteneră să-i dea suma de mai sus, boss-ul Amazon a rămas cu 107,4 miliarde $, păstrându-şi titlul de cel mai bogat pământean. Pe locul următor în topul celor mai bogaţi oameni din lume se află Bill Gates (63 de ani), cu o avere de 96,4 miliarde $. MacKenzie a păstrat 4% din acţiunile gigantului de comerţ electronic Amazon, dar a cedat toate drepturile de vot pentru acestea fostului soţ.

Bezos e  îndrăgostit  lulea de  Lauren
Bezos e îndrăgostit lulea de Lauren

Bezos e îndrăgosit lulea de fosta prezentatoare de televiziune Lauren Sanchez (48 de ani) şi nu mai are răbdare să se mute cu ea în cuibuşorul lor de mare lux. Au fost văzuţi deja împreună vizitându-şi palatul din Bel Air, cu mult lemn de esenţe rare şi marmură, care are 3 etaje, 8 dormitoare, 15 băi, sală de spa, saună, sală de masaj.


    Bezos e  îndrăgostit  lulea de  Lauren
Bezos e îndrăgostit lulea de Lauren

Bezos abia aşteaptă să spele vasele în fiecare dimineaţă în uriaşa lor bucătărie, cum făcea şi când era însurat cu MacKenzie. „Sunt recunoscătoare că am finalizat procesul de dizolvare a căsătoriei cu Jeff. Aştept cu interes noua etapă în care vom fi părinţi şi prieteni”, a spus fosta soţie a lui Bezos după divorţ. Ei au împreună 3 băieţi şi o fată chinezoaică adoptată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net