Focuri de armă la Casa Albă! Donald Trump, evacuat de urgență în timp ce susținea o conferință de presă

donald-trump-casa-alba.jpg

Donald Trump în timp ce părăsește conferința de presă de la Casa Albă după atacul armat din fața complexului
Donald Trump a fost evacuat de urgență de Serviciile Secrete și dus în Biroul Oval
Sursa foto: Euronews
Citeste tot despre: 

S-au auzit focuri de armă la Casa Albă, luni, iar președintele Donald Trump a fost evacuat de urgență din sala de conferințe unde ținea un discurs în fața presei. Incidentul armat a avut loc în afara complexului prezidențial, lângă gard, iar unul dintre ofițerii Secret Service a fost rănit.

Un incident armat, care a avut ieri loc lângă Casa Albă, l-a făcut pe preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, să părăsească brusc o conferinţă de presă la doar trei minute după ce o începuse. Preşedintele a părăsit brusc și fără vreo explicație sala de briefing a Casei Albe la aproape trei minute după ce începuse să vorbească. Asta după ce un agent al serviciului de securitate i-a cerut să iasă, transmite Digi24.

Focuri de armă la Casa Albă! Donald Trump: „Forțele de ordine au împușcat pe cineva”

„A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe", a declarat Trump reporterilor după ce s-a întors câteva minute mai târziu. "Forţele de ordine au împuşcat pe cineva, pare a fi suspectul şi suspectul este acum în drum spre spital (...). Nu vă pot spune încă nimic despre starea suspectului", a declarat el. El a mai spus că situaţia se afla "foarte bine sub control" şi că nimeni altcineva nu a fost rănit în timpul incidentului, care a avut loc "lângă gard dar în afara complexului". "Aţi fost surprinşi, eu am fost de asemenea surprins, cred că este probabil destul de neobişnuit", a spus Trump, adăugând că a fost dus în Biroul Oval după ce a fost escortat afară din sala de conferințe. "Nici măcar nu m-am gândit să nu mă mai întorc".

donald-trump.jpg

Donald Trump
Donald Trump a părăsit brusc conferința de presă pe care o susținea la Casa Albă

Donal Trump a spus că se simte în siguranță: „Par eu zdruncinat?”

Secret Service a anunţat ulterior pe Twitter că unul dintre ofiţerii săi a fost de asemenea dus la spital ca urmare a incidentului armat. Complexul a fost închis în urma incidentului.

În urma focurilor de armă care s-au auzit, luni, la Casa Albă, în timp ce Donald Trump susținea o conferință de presă, preşedintele a mai spus că el crede că suspectul era înarmat, dar încă nu cunoaște detaliile, precum tipul de armă sau dacă el a fost ţinta vizată. Trump a mai adăugat că oficialii vor difuza alte informaţii mai târziu. El a lăudat serviciile secrete şi a spus că se simte în siguranţă. "Par eu zdruncinat?", a întrebat el retoric, răspunzând la întrebarea dacă a fost afectat de împuşcături.

Loading...