Focuri de armă într-o companie din SUA! Un angajat a împușcat 5 persoane

Ultima actualizare:

    S-au tras focuri de armă în orașul Orlando din FlorindaFoto: Twitter
S-au tras focuri de armă în orașul Orlando din FlorindaFoto: Twitter

Orașul Orlando, din Florida (Statele Unite) a fost din nou luat cu asalt. Un angajat al unei companii a pătruns în clădire înarmat și a tras în colegii săi. Au fost ucise cinci persoane.

UPDATE: Unul dintre angajații unui depozit al companiei, care fusese concediat în luna aprilie, s-a întors luni, 5 iunie, la vechiul loc de muncă și a împușcat mortal cinci persoane, informează Reuters. Suspectul, în vârstă de 45 de ani, avea probleme cu legea, dar nu s-au găsit dovezi că ar fi fost afiliat vreunei organizații teroriste. După ce a ucis cei cinci oameni, atacatorul s-a sinucis.

UPDATE: Atacul a avut loc într-o companie producătoare de copertine pentru vehicule, rulote, autoutilitare, autocare şi sport. Mai multe persoane au fost împușcate, dar polițiștii spun că totul este acum sub control. O martoră a tragediei, Shelley Adams, a declarat că sora sa o chemase din toaletă în moemntul în care au început împușcăturile. Striga speriată că șeful ei a fost ucis, informează ABCNews.

Împușcăturile s-au auzit în dimineața zilei de luni, 5 iunie, în estul orașului Orlando, informează sursele locale de presă, conform BBC.

Atacul a avut loc la doar o săptămână după comemorarea victimelor din clubul Pulse din același oraș, unde teroristul Omar Mateen a ucis 49 de persoane.

Autoritățile au securizat zona unde s-au tras focurile de armă, la fața locului aflându-se numeroase echipaje de poliție. Nu se cunoaște momentan numărul exact al victimelor, precizează ABCNews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net