Foarte tare! În 2021, vom vedea reclame pe orbita Pământului ca în filmele SF

Ultima actualizare:

    Compania rusească spune că în 2021, cerul nopţii va fi plin de spoturi luminoase
Compania rusească spune că în 2021, cerul nopţii va fi plin de spoturi luminoase

Mai tare decât în filmele SF! O companie rusească anunţă că în viitorul apropiat cerul nopţii va fi plin de reclame luminoase. Compania StartRocket vrea să lanseze mai mulţi mini-sateliţi, de dimensiunile unei maşini de spălat, pe oribita Terrei. Aceşti sateliţi numiţi CubeSats vor orbita la 400-500 km deasupra Pământului şi vor avea panouri reflectante de 10 metri diametru care vor capta lumina solară şi o vor converti în imagini pixelate cu diferite sporturi publicitare. Asta se întâmplă peste doar 2 ani.

Compania rusească StartRocket a anunţat că intenţionează să lanseze în spaţiu micro-sateliţi publicitari care să difuzeze pe cerul nopţii diferite spoturi advertoriale. Sateliţii se numesc CubeSats şi au dimensiunea unei maşini de spălat. Ei vor orbita la 400-500 kilometri în jurul Terrei şi vor folosi panouri de 10 metri diametru pentru a capta lumina solară şi apoi pentru a o transforma în diferite sporturi publicitare. Reclamele vor fi vizibile doar pe timpul nopţii şi vor fi vizibile aproape din orice punct de pe planetă. Primul test al companiei ruseşti va fi iniţiat în 2020. „Suntem conduşi de brand-uri şi de evenimente publicitare”, a declarat Vlad Sitnikov, managerul de proiect pentru site-ul Futurism. „Super Bowl, Coca Cola şi Olimpiada, Mercedes sau FIFA sunt câteva din reclamele pe care le veţi vedea din 2021 pe cer. Economia este sângele societăţii moderne, iar publicitatea este inima. Şi pentru că într-o bună zi vom locui în cosmos, este bine să începem de pe acum să ne mutăm cultura şi obiceiurile în spaţiul interstelar. Cu cât apar mai mulţi pionieri în aceste domenii spaţiale, cu atât este mai bine pentru omenire”, a mai adăugat Sitnikov.

Citeşte şi:

Au descoperit extratereștrii? NASA face dezvăluiri senzaționale

Scandal monstru din cauza unor baze extraterestre

Primele reclamaţii contra reclamelor de pe orbita Pământului

Deja au apărut primele reclamaţii la adresa reclamelor luminoase de pe cer. La scurt timp de la anunţarea intenţiei, mai mulţi astronomi de la centrele de cercetare şi observare spaţială şi-au exprimat dezacordul. Oamenii de ştiinţă au explicat că lumina reclamelor va interfera cu telescoapele care studiază corpurile cereşti. În plus, experţii au tras un semnal de alarmă spunând că sateliţii CubeSats vor deveni în scurt timp „gunoi spaţial” şi că prezenţa lor pe orbită pune în pericol misiunile spaţiale şi activitatea sateliţilor de comunicaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net