Fiul unui milionar britanic s-a lăudat că şi-a tras “sclav” român

Ultima actualizare:
Sorin i-a ţinut berile lui Taroni
Sorin i-a ţinut berile lui Taroni

Harry Taroni, de 23 de ani, fiul unui milionar britanic s-a lăudat că şi-a tras “sclav” român. El a spus într-o înregistrare video că l-a folosit pe Sorin să-i ţină berile, ţigările, hainele la Festivalul Cheltenham.

Harry Taroni, de 23 de ani, fiul unui milionar britanic, s-a filmat lăudându-se că şi-a tras “sclav” român, săptămâna trecută. El spunea că Sorin i-a ţinut ţigările, berile şi hainele la un festival de curse de la Cheltenham, potrivit site-ului ziarului “The Sun”. Taroni, care lucrează la firma tatălui său, zicea unui grup de tineri puşi pe distracţie: “Vreau să vă prezint tuturor pe Sorin. E cu mine azi ca să mă însoţească la bar. Îl plătesc cu ziua. Îi place asta”. În alte postări pe reţelele de socializare, Taroni îl numeşte pe ajutorul său “Suport de ţigări, suport de beri şi de haine”, sau “angajat cu luna”.

Într-o alta îi spune “servitor român”. Într-un alt mesaj, Harry Taroni scrie: “Nu l-am mai văzut pe Sorin de când i-am dat 20 de lire pentru taxi să se ducă acasă în New Street, dacă vedeţi un băieţaş român hoinărind prin Birmingham, spuneţi-i că îl caut”. Tânărul este condamnat de utilizatorii reţelei de socializare pentru că, “în climatul politic de astăzi spune că a angajat pe cineva ca servitor. Cine se crede? E ceva jenant”. Ziarul “The Sun” l-a contactat pe Taroni şi pe familia sa. El a râs de acuzaţiile de rasism care i se aduc: “Sorin este doar un prieten pe care îl cunosc de la muncă”. Totuşi într-un film, Harry Taroni, fiul unui milionar britanic, s-a lăudat că şi-a tras “sclav” român.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net