Fiul lui Trump are arme modificate special pentru el

8-1-3col.jpg

Donald Trump jr merge la vânătoare în fiecare weekend

Fiul cel mare al preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump jr (39 de ani), este pasionat de vânătoare şi nu ratează nici o ocazie să povestească despre asta. Spune că are zeci de arme, majoritatea modificate după gustul lui. Are o mulţime de fotografii de la partidele de vânătoare şi probabil că în curând va posta şi fotografii din România.

Se pare că lui Donald Trump Jr îi place în ţara noastră pentru că a decis să mai zăbovească o zi. Ieri, era aşteptat la Cimitirul Vesel, la Mânăstirea Peiu şi la Muzeul Ţării Oaşului din Săpânţa, Maramureş. A venit luni şi s-a îndreptat direct spre un domeniu de vânătoare de la Singureni, judeţul Giurgiu. Nu am aflat câţi căpriori sau mistreţi a doborât, dar am aflat ce arme are. De exemplu, pentru împuşcarea păsărilor de apă, foloseşte o Benelli Super Black Eagle II, o puşcă utilitară, iar pentru animale mari preferă o puşcă Remington Model 700 modificată sau o puşcă semiautomatică cu platformă AR, scrie The New Yorker.

Zoom
Preferă puștile Remington, pe care le personalizează

Fiecare din aceste arme nu costă mult, în jur de 2.000 de dolari, dar Donald jr le modifică după gustul său, le personalizează. Fiul preşedintelui american a declarat că vânează în aproape fiecare weekend, în funcţie de sezon. ”Vânătoarea este o parte din viaţa mea”, a declarat Donald jr. De altfel, şi soţia sa, Vanessa şi cei cinci copii ai lor au învăţat să tragă cu arcul. Presa americană l-a întrebat cum a ajuns fiul unui miliardar să bată pădurile cu arcul şi tolba de săgeţi în spate.

Zoom
Îi plac arcurile cu săgeți încă din copilărie

El are arcuri tradiţionale, dar şi compuse (n.r. cu mai multe săgeţi) pe care şi le realizează singur, scrie The New Yorker. Moştenitorul imperiului Trump povesteşte că petrecea toată vara cu bunicul său matern Milos Zelnicek, care a trăit în Republica Cehă comunistă. Acesta îl îndemna să cutreiere pădurile, el i-a învăţat pe Donald jr şi pe Eric să împuşte şi să folosească arcul şi săgeţile. Au rămas cu această pasiune pentru toată viaţa. Primăvara merge să doboare curcani, vara pleacă în Africa, de unde s-a întors cu o mulţime de trofee, iar toamna merge după căprioare.

loading...
Loading...

Citește și

  • Avem parte de vizite importante, discrete şi incredibile. Fiul preşedintelui Donald Trump se află în România de trei zile. Moştenitorul Imperiului Trump a ales să vină la 8.000 km distanţă de casa lui, ca să se relaxeze. Deşi vizita a fost acoperită de mister, Click! a aflat unde s-a cazat Donald jr şi cine i-a fost gazdă.

  • donald trump junior vanatoare romania, trump junior vanatoare alba

    Fiul cel mare al președintelui SUA, Donald Trump junior, ia la rând domeniile de vânătoare din România. Joi, Trump junior se află într-o vizită privată în județul Alba, unde a împușcat căprioare și mistreți pe un fond de vânătoare din zona localității Cetatea de Baltă.

  • donald trump, ivanka trump

    Ivanka Trump are de curând un birou al ei la Casa Albă și este o prezență constantă la întâlnirile la nivel înalt ale tatălui ei. Fiica lui Donald Trump intră, așadar, în clubul restrâns al fiicelor de președinți despre care vorbește toată lumea, alături de fata dansatoare a lui Vladimir Putin sau de ”gazela” lui Erdogan.

  • donald trump

    Este oare posibil ca Donald Trump, candidatul republican la președinția Statelor Unite să nu mai fie atât de popular? Acesta a fost la un pas de a fi asasinat în timpul ultimei sale apariții în public. Cel care a vrut să-l ucidă era un protestatar.