Fiul lui George Soros se scaldă cu răţuşte gonflabile

8-act-foto1-5col-360-spl12alex.jpg

Petrece cu fotomodele, artişti şi sportivi celebri
Foto: Guliver / Splashnews

Când tatăl tău este al 16-lea bogătaş al planetei, viaţa ta este departe de a fi plictisitoare. Alexander Soros, 30 de ani, este cel de-al patrulea copil din cei cinci ai miliardarului maghiaro-american şi totodată preferatul tatălui său. Locuieşte într-o vilă de peste 70 de milioane de dolari şi la petrecerile lui vin staruri, fotomodele şi sportivi.

Alexander Soros studiază în prezent pentru a-şi da doctoratul. Însă, în pauzele de învăţat organizează petreceri la piscina plină de răţuşte gonflabile galbene de la Villa Maria, unde locuieşte în chirie. Ar fi vrut să o cumpere, însă proprietatea de 1.858 metri pătraţi, din Hamptons, Long Island, este evaluată la 72 de milioane de dolari şi „a atins deja preţul maximal”, deci nu este ofertantă pe piaţa imobiliară.

8-act-foto2-135-60-piscina.jpg

La toate petrecerile lui, piscina este invadată de răţuşte galbene gonflabile

 

Aşa că preferă să le achite chiria moştenitorilor designerului de pantofi Vince Camuto (1936-2015). La chefurile organizate de el vin fotomodele precum Chanel Iman sau Najah Wakil, cântăreţul Usher şi scriitorul Adam Brown, şefa mişcării “Pussy Riot”, Nadia Tolokonnikova, sportivi din NBA şi politicieni.

8-act-foto3-90-60-caritabile.jpg

Inclusiv voluntarii din companiile caritabile sunt invitaţi la chefuri

 

“Marca” distinctivă a chefurilor organizate de el sunt răţuştele din cauciuc, galbene, nelipsite de la nici o petrecere.

8-act-foto6-90-60-usher.jpg

Cântăreţul Usher (al doilea dreapta) şi scriitorul Adam Brown (primul stânga), obişnuiţii casei

 

Alexander a crescut în Katonah, New York, în umbra tatălui său, acum în vârstă de 86 de ani. În 2012 a lansat Fundaţia Alexander Soros şi a donat până acum 10 milioane de dolari unor scopuri nobile. Amicii spun că fetele trag la el mai ceva ca ursul la miere. Atât el cât şi Gregory, fratele mai mic, de 27 de ani, care s-a făcut sculptor, au mare succes la femei, se arată în articolul publicat de New York Post.

8-act-foto7-90-60.jpg

Îi ţine locul tatălui său la întâlnirile cu Barack Obama

 

Cei doi băieţi, rezultaţi din căsnicia cu Susan Weber, sunt preferaţii miliardarului. Alexander este trimis adesea de tatăl său să discute personal cu Barack Obama, la Casa Albă, cu primarul New Yorkului, Bill de Blasio, sau cu designeri precum Maxwell Osborne sau Timo Weiland.

Cine este George Soros?

8-act-foto8-90-60-george.jpg

Alexander cu tatăl său

 

George Soros s-a născut la 12 august 1930 în Budapesta, Ungaria. Este de naţionalitate ungaro-americană şi are o avere estimată la 24,9 miliarde $. A fost căsătorit de trei ori: cu Annaliese Witschak (1960-1983), cu Susan Weber (1983-2005) şi cu Tamiko Bolton, din 2013 şi până în prezent. Are cinci copii: pe Robert Soros, născut în 1963, pe Andra Soros, născută în 1965, pe Jonathan Tivadar, născut în 1970, pe Alexander, născut în 1985 şi pe Gregory, născut în 1989.

loading...
Loading...

Citește și