Fița maximă: să te muți în vila Dolce&Gabbana

Ultima actualizare:

    Vila D&G se află chiar  pe faleza insulei vulcanice
Vila D&G se află chiar pe faleza insulei vulcanice

Ce poşete, haine, bijuterii, parfumuri sau curele D&G, fiţa anului 2019 e să te muţi în vila creată de celebrii designeri italieni! Speriaţi de erupţia vulcanului Stromboli din data de 3 iulie, Domenico Dolce (60 de ani) şi Stefano Gabbana (56 de ani) s-au gândit să pună la vânzare palatul în care au avut loc cele mai extravagante petreceri din lumea exclusivistă a vedetelor internaţionale. Şi preţul porneşte de la ”doar” 6.500.009 euro.

Dacă zidurile vilei ar putea vorbi, presa internaţională ar vărsa multă cerneală istorisind poveştile scandalurilor şi nebuniilor care au avut loc aici! De la David Bowie, Prince, Elton John,  şi nume sonore din lumea modei, aproape toată lumea bună a participat la cel puţin o petrecere organizată aici de Domenico Dolce (60 de ani) şi Stefano Gabbana (56 de ani).

Culorile dormitoarelor  sunt inspirate  din vegetaţia  mediteraneeană
Culorile dormitoarelor sunt inspirate din vegetaţia mediteraneeană

Iar Colin Farrell a filmat o reclamă pentru un parfum D&G pe terasa celebrei vile care se întinde pe o suprafaţă de 235 mp. Vila a fost cuibuşorul de nebunii pentru Dolce şi Gabbana de-a lungul relaţiei lor amoroase dintre 1982 şi 2003. După ce s-au despărţit, cei doi moguli din industria modei, care au fiecare în conturi câte 1,5 miliarde de dolari, vila a devenit un soi de casă de vacanţă şi locul ideal pentru recepţii private şi evenimente exclusiviste.

Cumpărătorul păstrează  inclusiv cuverturile şi  cearşafurile din mătase
Cumpărătorul păstrează inclusiv cuverturile şi cearşafurile din mătase

Accesul pe insulă se face doar cu elicopterul sau cu o ambarcaţiune. Vila are şapte apartamente, fiecare dintre ele decorat în culori diferite, cu stucaturi, candelabre, mobilier şi decoraţiuni realizate manual.

Pe această terasă  au petrecut celebrităţi  de primă mână  de la Hollywood
Pe această terasă au petrecut celebrităţi de primă mână de la Hollywood

Plăcile de majolica ce decorează holurile şi pereţii dormitoarelor sunt comandate, gândite şi desenate de cei doi designeri şi se regăsesc inclusiv în imprimeurile de pe hainele comercializate de D&G. Iniţial compania de imobiliare Lionel Luxury Real Estate care vinde proprietatea a listat vila la de 6.500.009 euro, dar ulterior a şters preţul şi a lăsat deschisă portiţa ofertelor.

Fiecare dormitor  este decorat într-un  stil propriu,  de cei doi creatori
Fiecare dormitor este decorat într-un stil propriu, de cei doi creatori

Vila are o suprafaţă locuibilă de 235 mp, dar e înconjurată de 300 mp de terase, grădini şi zone acoperite cu plante mediteraneene. Vila se află în apropierea ameninţătorului vulcan Stromboli, care a erupt la 3 iulie 2019, după o ”tăcere” îndelungată (n.r. ultima erupţie a fost în 1934). Cei doi designeri iubesc această zonă din apropierea Siciliei pentru că aici s-a născut Domenico Dolce. Pe lângă cele şapte dormitoare, vila are nouă băi luxoase, o sală de evenimente, o cameră de zi, o bibliotecă şi o cramă generoasă unde sunt depozitate vinuri italieneşti rare, extrem de vechi. Cunoscuţi inclusiv pentru talentul lor în design interior, Dolce şi Gabbana şi-au pus amprenta inclusiv în arhitectura structurii construite direct pe roca vulcanică. În ciuda faptului că pereţii sunt încărcaţi de culori pestriţe, modele hipnotice şi abstracte, camerele nu sunt sufocante pentru vizitator pentru că fiecare dintre ele are o fereastră orientată către mare. Proprietatea este alcătuită din trei corpuri de clădire şi elementul decorativ care le uneşte pe toate trei este lămâia stilizată, care se regăseşte pe toate creaţiile lor vestimentare. Vila se vinde cu tot cu draperiile croşetate, cu păturile şi carpetele de lână şi lenjeria de mătase. Conform ”The Sun”, cei doi designeri se aflau în vilă la data ultimei erupţii şi acest lucru i-a determinat să renunţe la proiectul lor de suflet în care au investit bani şi sentimente.

Înfiinţarea imperiului D&G

Brandul internaţional de haine Dolce & Gabbana a fost fondat de Domenico Dolce şi Stefano Gabbana în 1985. Cei doi s-au întâlnit în 1980 şi au devenit iubiţi în 1982. S-au despărţit în 2003, dar au rămas prieteni. Gabbana (56 de ani) a insistat ca imaginea femeii care se îmbracă de la D&G să fie sclipitoare, uluitoare, dar devotată familiei în cel mai senzual şi erotic mod cu putinţă. Bărbatul care se îmbracă de la D&G trebuie să fie uşor efeminat, adolescentin şi cu o atitudine boemă, de artist. După 2000, cei doi designeri acceptă şi manechini musculoşi la cererea publicului. D&G are profit anual de 1,29 miliarde de dolari.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net