Finalul serialului Game of Thrones l-a îngrozit pe actorul principal: "Am fost trist"

Ultima actualizare:

    "Am plâns la final" a spus actorul principal din Game of Thrones, despre finalul serialuluiPhoto: Getty Images
"Am plâns la final" a spus actorul principal din Game of Thrones, despre finalul serialuluiPhoto: Getty Images

Cel mai popular serial internaţional, Game of Thrones, se apropie de final. Fanii nu au primit cu bucurie vestea, însă aşteaptă cu nerăbdare ultimul sezon al seriei care va fi difuzat în 2019. În aceeaşi situaţie se află şi actorul principal al serialului, Kit Harington, care a recunoscut că, la finalul scenariului ultimului episod, a plâns.

Jon Snow, personajul pe care actorul îl interpretează în serial, a cucerit mii de inimi. Actorul, în vârstă de 30 de ani, nu s-a putut abţine, iar la finalul ultimului scenariu a început să plângă. „Am citit tot scenariul, deci acum cunosc totul”, a afirmat el într-un interviu.

“Am plans la final. Trebuie să vă amintiţi faptul că timp de 8 ani, nimănui nu i-a păsat mai mult de serial decât nouă”, a confirmat el. Kit nu s-a temut să vorbească deschis despre stările şi emoţiile care l-au cuprins. “Am fost trist gândindu-mă la asta. Va fi un an foarte ciudat în care va trebui să-mi iau la revedere de la toţi şi să filmez ultima scenă interpretând acest personaj. Nu numai că m-am ataşat de el, o mulţime de oameni s-au ataşat de el."

Finalul serialului îl îngrozeşte. “A fost o instituţie în care am stat mai mult decât aş fi stat vreodată. Şcoală, cursuri de teatru, orice”, a continuat el.

Desigur, nu a putut spune nimic despre cum se va finaliza serialul care a devenit atât de cunoscut. Deşi anterior acesta a afirmat faptul că-şi doreşte să se finalizeze serialul, pentru a putea accepta şi alte proiecte, actorului îi este mai greu să renunţe la Jon Snow.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net