Fiii lui «El Chapo» se «bat» în bani, femei şi maşini

Ultima actualizare:

“Război” pentru titlul de “regele drogurilor”! Fiii celui mai periculos mafiot, Joaquin Guzman, supranumit “El Chapo”, se laudă cu bogăţiile şi femeile pe care le au ca să obţină şefia cartelului.

Chiar dacă tatăl lor conduce încă cel mai puternic cartel de trafic de stupefiante, Sinaloa, mexicanii Ivan Guzmán, de 32 de ani, şi Alfredo Guzmán, de 29 de ani, vor ei să preia titlul de ”rege al drogurilor”.

Au îmblânzit  trigri şi lei şi şi-au  tras arme de aur
Au îmblânzit trigri şi lei şi şi-au tras arme de aur

După ce părintele acestora, Joaquin Guzman, supranumit “El Chapo” (60 de ani), a evadat în stil mare la iulie 2015, din puşcăria de maximă siguranţă Altiplano I din Mexic, autorităţile sunt permanent pe urmele lui, aşa că ar fi cel mai bun moment ca să-i ia locul. De aceea, fiecare dintre cei doi a început să se dea mare, cu marile sume de bani pe care le are, avioanele, superbolizii şi armele placate cu aur pe care le-a achiziţionat datorită averii de 1,153 miliarde de dolari primită de la tatăl mafiot.

Joquin Guzmán, zis  “El Chapo”, 60 de ani
Joquin Guzmán, zis “El Chapo”, 60 de ani

De asemenea, Ivan şi Alfredo pun pe reţelele de socializare fotografii cu numeroasele lor femei voluptoase, care acceptă să le fie sclave sexuale, tigrii şi lei, pe care i-au îmblânzit, ca să-şi arate puterea în faţa celorlalţi mafioţi, pentru a le recunoaşte şefia supremă.


    Joquin Guzmán, zis  “El Chapo”, 60 de ani
Joquin Guzmán, zis “El Chapo”, 60 de ani

Pozele cu bogăţiile pe care le afişează în mod ostentativ au făcut pe mulţi din întreaga lume să-i injure, dar există şi destule persoane care îşi exprimă admiraţia pentru curajul lor de a sfida autorităţile cu luxul obţinut graţie părintelui lor, care a comandat 3.000 de asasinate.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net