Fiicele sexy îşi umbresc taţii celebri

24-foto-1-3-col-gettyimages-518799238.jpg

Foto: Guliver/ Getty Images

Frumoasă şi sexy, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, Katherine Schwarzenegger, a început să-l pună în umbră pe celebrul ei tată. Şi fetele lui Johnny Depp, Alec Baldwin şi Sylvester Stallone îşi umbresc părinţii.

Lumea întreagă este cu ochii pe Katherine Schwarzenegger! Superba fiică a ”Terminatorului” şi a jurnalistei Maria Shriver, în vârstă de 29 de ani, care s-a măritat anul acesta cu actorul Chris Pratt (40 de ani), este deja o adevărată divă. Îmbrăcată mereu elegant, frumoasă de pică, Katherine a devenit un model şi o autoritate în materie de modă datorită site-ului său prin care răspunde la orice întrebare din acest domeniu. Ea a scris şi două cărţi de succes.

24-foto-1-3-col-gettyimages-518799238888.jpg

Katherine Schwarzenegger este o bombă sexy, dar şi autoritate în domeniul modei. Arnold Schwarzenegger, 72 de ani

”Am cerut mereu sfaturi de la tatăl meu, dar nu am crescut în luminile Hollywood-ului. Mama a făcut mari eforturi ca să am o creştere normală. Nu am profitat niciodată de faima părinţilor”, spune Katherine. Arnold Schwarzenegger (72 de ani) este foarte mândru că are o fată atât de frumoasă şi de deşteaptă.

24-foto-3-2-col-gettyimages-1147427823.jpg

Lily-Rose Depp este fotomodel seducător şi actriţă deja cunoscută. Johnny Depp, 56 de ani

La fel de mândru este şi actorul Johnny Depp (56 de ani) de fiica lui, Lily-Rose. La vârsta de numai 20 de ani, ea calcă deja pe urmele celebrului său tata şi ale mamei, Vanessa Paradis. Frumoasă şi sexy, Lily-Rose este deja un fotomodel de succes şi joacă în filme. Ea a fost surprinsă, anul acesta, de paparazzi ”Click!, la Bucureşti, unde a venit pentru a turna un nou film. A început, deja, şi ea să-l umbrească pe tatăl ei faimos, grav afectat după scandalosul divorţ de Amber Heard. 

24-foto-5-2-col-profimedia-0461945507.jpg

Ireland Baldwin este un fotomodel de succes
Foto: profimedia

Şi actorul Alec Baldwin (61 de ani) are o fiică superbă şi sexy. Este vorba de Ireland Baldwin (23 de ani), rezultată din căsnicia cu Kim Basinger. Deja un fotomodel de succes, aceasta a început, de asemenea, să fie mai în atenţia publicului, în ultima vreme, decât faimoşii ei părinţi, care au îmbătrânit. 

24-foto-7-2-col-instagram-2.jpg

Sophia Stallone este absoventă de facultate şi fotomodel sexy. Sylvester Stallone, 73 de ani

Şi fiica actorului Sylvester Stallone (73 de ani) şi a fotomodelului Jennifer Flavin (51 de ani), Sophia Stallone, în vârstă de 23 de ani, e pe val. O adevărată bombă sexy, Sophia îl face foarte mândru pe celebrul ei tată pentru că a absolvit Universitatea California de Sud şi, în acelaşi timp, este deja un fotomodel cunoscut. Sophia s-a născut cu o malformaţie cardiacă şi a trebuit să fie operată la vârsta de numai două luni. Problemele s-au repetat şi a trebuit să fie operată din nou mai târziu. Şi-a revenit, dar trebuie să mănânce mereu sănătos şi să practice sport în doze moderate. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1