Fiica lui Vladimir Putin, opulentă pe rețelele de socializare. Cu ce haine de brand se pozează

Ultima actualizare:
Fiica adolescentă a lui Putin
Fiica adolescentă a lui Putin

Fiica adolescentă a lui Vladimir Putin a atras atenția asupra sa în spațiul online, după ce a publicat mai multe imagini în care se afișează cu haine de brand, printre care și o mască de protecție sub semnătura celebrei case de modă Gucci.

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a făcut publice mai multe imagini de pe contul de Instagram al uneia dintre fiicele secrete ale lui Putin, într-o capanie de deconspirare a „corupției” președintelui Rusiei.

Adolescenta de 17 ani, Elizaveta sau „Luiza”, născută din relaţia cu fosta menajeră devenită milionară peste noapte Svetlana Krivonoghih, acum în vârstă de 45 de ani, a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii care au stârnit atenția.

Fiica lui Putin se afișează cu brand-uri scumpe

Tânăra s-a pozat cu o mască Gucci şi cu haine scumpe de la branduri internaţionale de renume precum YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford şi Dolce&Gabbana. Adolescenta s-a născut în 2003 din relaţia lui Putin cu Svetlana Krivonoghih, o fostă menajeră, a cărui amantă a fost în anii '90 şi de care s-a despărţit după naşterea fetei, relatează presa internațională.


    Fiica adolescentă a lui PutinFoto: Instagram
Fiica adolescentă a lui PutinFoto: Instagram

Aceasta, care are o diplomă în economie, a devenit milionară deţinând acţiuni ale unui complex de schi şi de asemenea active ale Băncii Rossia în valoare de circa 10  milioane de euro. Averea sa este estimată la 100 de milioane de euro.

Aleksei Navalnîi, care se află în prezent în arest, a publicat clipuri ce dezvăluie corupţia din statul rus care i-a permis lui Putin să fie un om extrem de bogat, deţinând palate de sute de milioane de euro prin interpuşi şi numeroase proprietăţi.

Acesta a dezvăluit existenţa unui fond al preşedintelui rus prin care îşi finanţează amantele şi familiile acestora. Luiza apare în certificatul de naştere cu numele de Vladimirovna, informează Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net