Fiica lui Vladimir Putin, opulentă pe rețelele de socializare. Cu ce haine de brand se pozează

fiica-putin1.png

Fiica adolescentă a lui Vladimir Putin îşi afişează bogăţia pe Instagram
Foto: Instagram

Fiica adolescentă a lui Vladimir Putin a atras atenția asupra sa în spațiul online, după ce a publicat mai multe imagini în care se afișează cu haine de brand, printre care și o mască de protecție sub semnătura celebrei case de modă Gucci.

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a făcut publice mai multe imagini de pe contul de Instagram al uneia dintre fiicele secrete ale lui Putin, într-o capanie de deconspirare a „corupției” președintelui Rusiei.

Adolescenta de 17 ani, Elizaveta sau „Luiza”, născută din relaţia cu fosta menajeră devenită milionară peste noapte Svetlana Krivonoghih, acum în vârstă de 45 de ani, a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii care au stârnit atenția.

Fiica lui Putin se afișează cu brand-uri scumpe

Tânăra s-a pozat cu o mască Gucci şi cu haine scumpe de la branduri internaţionale de renume precum YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford şi Dolce&Gabbana. Adolescenta s-a născut în 2003 din relaţia lui Putin cu Svetlana Krivonoghih, o fostă menajeră, a cărui amantă a fost în anii '90 şi de care s-a despărţit după naşterea fetei, relatează presa internațională.

fiica-putin2.jpg

Fiica adolescentă a lui Putin
Foto: Instagram

 

 

Aceasta, care are o diplomă în economie, a devenit milionară deţinând acţiuni ale unui complex de schi şi de asemenea active ale Băncii Rossia în valoare de circa 10  milioane de euro. Averea sa este estimată la 100 de milioane de euro.

Aleksei Navalnîi, care se află în prezent în arest, a publicat clipuri ce dezvăluie corupţia din statul rus care i-a permis lui Putin să fie un om extrem de bogat, deţinând palate de sute de milioane de euro prin interpuşi şi numeroase proprietăţi.

Acesta a dezvăluit existenţa unui fond al preşedintelui rus prin care îşi finanţează amantele şi familiile acestora. Luiza apare în certificatul de naştere cu numele de Vladimirovna, informează Adevărul.ro.


 


 

Loading...