Fiica lui Obama sfidează legea! Cum i-a luat apărarea fata fostului preşedinte Bill Clinton

Ultima actualizare:
Malia Obama s-a distrat la piscină alături de câteva prietene
Malia Obama s-a distrat la piscină alături de câteva prietene

Poate că Barack Obama este fostul preşedinte ale Americii, dar fiica sa cea mare doreşte să se distreze ca orice alt tânăr de seama sa, chiar dacă acest lucru presupune iscarea unor controverse. Malia Obama, în vârstă de 21 de ani a stârnit controverse în presa de peste Ocean, după ce tabloidele au făcut publică o serie de fotografii care o ilustrează bând vin spumant alături de nişte buni prieteni.

Malia Obama este fiica cea mare a fostului preşedinte al Americii, studiază la una dintre cele mai cunoscute universităţi din lume, Harvard şi formează un cuplu alături de Rory Farquharson. Fiul unei familii înstărite din Londra. Tatăl lui Rory este șeful unei firme de investiții londoneze, în vreme ce mama este un contabil strălucit afiliat la Tribunalul din Londra.

Rory este fumător și se pare că Malia i-a urmat exemplul. Acesta a făcut un mare compromis de dragul iubitei celebre: se pare că după ce relația a devenit serioasă, acesta a renuțat la conturile sale de social media, călcând astfel pe urmele lui Meghan Markle, care a procedat la fel pentru prințul Harry.

Fiica cea mare a lui Barack Obama a purtat un costum de baie întreg
Fiica cea mare a lui Barack Obama a purtat un costum de baie întreg

Ea doreşte să se bucure d tinereţie şi nu de puţine ori a fost surprinsă în ipostaze neplăcute de către fotoreporteri. În urmă cu doi ani, a fost fotografiată la concertul lui Beyone, trăgând cu poftă dintr-o ţigară rulată şi suflând fumul în cercuri. La vremea aceea mai mullet personbalităţi au scris mesaje pe Twiiter, prin care aparau comportamentul tinerei şi îl etichetau ca fiind ceva complet obişnuit. În plus, acestea subliniau că Malia are dreptul la o viaţă normal, în care nu îi este invadată intimitatea. Chelsea, fiica fostului președinte Bill Clinton, a scris pe social media: "Malia Obama este o persoană privată, nici o parte din viața ei nu ar trebui să fie folosită pentru a face o poveste senzațională", a scris pe Twitter.

Fotoreporterii au surprins-o savurând cu pofta dintr-o sticlă de vin alb spumant
Fotoreporterii au surprins-o savurând cu pofta dintr-o sticlă de vin alb spumant

De la acest incident au trecut doi ani, iar fiica lui Barack a fost surprinsă din nou pe picior greşit. Malia a petrecut o zi întreagă la piscina unui hotel exclusivist din Miami, band vin spumant direct din sticlă şi dasând alături de mai multe prietene. Mulţi dintre internauţi au fost scandalizaţi de imaginile în care fiica lui Barack savurează vinul, ţinând cont că încă nu a împlinit vârsta leagală pentru a ave voie să consume băuturi alcoolice. ( În Statele Unite ale Americii la vârsta de 21 de ani consumul de alcool devine permis).


    Fotoreporterii au surprins-o savurând cu pofta dintr-o sticlă de vin alb spumant Foto: Profimedia
Fotoreporterii au surprins-o savurând cu pofta dintr-o sticlă de vin alb spumant Foto: Profimedia

Barack Obama şi Michelle, o poveste de dragoste ca în filme

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a cunoscut-o pe cea care avea să-i devenă soție când Michelle lucra ca asociat în cadrul firmei de avocatură Sidley Austin. În anul 1989, Michelle a primit sarcina de a fi mentorul unui student, venit în practică de la Harvard. Numele lui era Barack Obama.

În calitate de Primă Doamnă, de profesie de avocat, Michelle Obama s-a implicat în multe campanii umanitare cu mare impact la nivel mondial: a militat pentru alimentația sănătoasă și sport în viața de zi cu zi.

Ori de câte ori au avut ocazia, cei doi şi-au manifestat public iubirea, iar americanii au auzit de multe ori discursuri emoţionante în care Barack îi mulţumea soţiei sale pentru sprijin şi iubirea necondiţionată.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net