Fiica cea mare a lui Barack Obama, îndrăgostită lulea! Cine este norocosul

Ultima actualizare:

    Malia Obama, fiica cea mare a lui Barack Obama, studentă în primul an la HarvardFoto:Arhivă personală
Malia Obama, fiica cea mare a lui Barack Obama, studentă în primul an la HarvardFoto:Arhivă personală

Familia fostului președinte american Barack Obama continuă să se afle în centrul atenției fotoreporterilor și a presei de peste Ocean chiar dacă mandatul de președinte al lui Barack s-a încheiat cu mai bine de un an în urmă. Fiica cea mare, Malia Obama este membrul familiei care creează cele mai multe controverse. Tânără și neliniștită, Malia nu se dă înlături de la nimic și se comportă ca orice adolescentă de vârsta ei, dornică să trăiască la maximum tot ce îi oferă viața.

După ce în urmă cu câteva luni fiica lui Barack Obama a fost surprinsă de fotoreporteri sărutându-se cu un băiat și fumând o țigară la puțin timp după ce pe internet au circulat imagini cu ea dansând lasciv la un festival de muzică, se pare că Malia a renunțat la petreceri, bucurându-se de compania iubitului său. Recent, Malia și iubitul său britanic, Rory Farquharson, ambii în vârstă de 19 ani au fost surprinși în timpul unei plimbări romantice prin centrul New Yorkului.

Din cadre se poate observa cu ușurință că Malia este îndrăgostită până peste cap de Rory, băiatul pe care îl săruta cu patos cu doar câteva luni înainte. 


    Malia formează un cuplu alături de Rory, un tânăr britanic Foto:Captură video
Malia formează un cuplu alături de Rory, un tânăr britanic Foto:Captură video

Cine este iubitul Maliei Obama? 

Rory este considerat un pretendent potrivit pentru Melia, cel puțin acesta este lucrul speculat de publicațiile de peste Ocean. Fost elev al unui liceu de prestigiu, el este pasionat de rugby și a participat în anul 2015 la deschiderea Campionatului de Rugby. La acest eveniment a participat și fiul cel mic al prințului Charles, Harry. Iubitul Maliei deține un card de membru al unui club de golf, sportul preferat al viitorului său socru și face parte dintr-un grup de studiu al chimiei. Potrivit contului său de Twitter, tânărul visează să ajungă un bancher cunoscut, asmemenea tatălui său care deține funcția de director al unui fond de investiții din Londra. 

Aici puteți vedea mai multe imagini cu Melia Obama, alături de iubitul ei în New York 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net