Fetiţa miliardarei o imită pe Prinţesa Charlotte, în prima zi la creşă

Ultima actualizare:

    A fost numită "Drăgălăşenia sa regală"
A fost numită "Drăgălăşenia sa regală"

Răsfăţată de o lume întreagă cu denumirea „Drăgălăşenia Sa Regală”, prinţesa Charlotte are admiratori în lumea întreagă. Şi la doar doi anişori, micuţa fiică a Prinţului William şi a lui Kate Middleton a devenit un exemplu de urmat pentru copiii de seama ei. Până şi Sophie Ecclestone (3 ani) o imită.

Asta chiar că le întrece pe toate! Uitaţi de rivalităţie eterne dintre divele de la Hollywood, competiţia s-a mutat la creşă! Adio războaie eterne între Lady Gaga şi Madonna, Paris Hilton şi Kim Kardashian sau Britney şi Christina Aguilera! De acum, ora exactă în materie de modă şi drăgălăşenie se dă de la Palatul Kensington. La începutul săptămânii, Prinţesa Charlotte a fost dusă  la creşa Willcocks din Kensington, Londra Marea Britanie. Primele fotografii cu ea au făcut înconjurul lumii, iar prima care a imitat-o în poze a fost chiar vecina ei şi prietena de joacă, Sophia Ecclestone (3 ani). Ea este nimeni alta decât fiica Tamarei Ecclestone, moştenitoarea bossului formula 1, Bernie Ecclestone.


    Micuţa Sophie, de 3 ani, copia fidelă a Prinţeseifoto Instagram
Micuţa Sophie, de 3 ani, copia fidelă a Prinţeseifoto Instagram

La doar câteva zile după publicarea pozelor cu prinţesa, „cea mai răsfăţată fetiţă din lume”, după cum a alintat-o Click! de-a lungul timpului pe Sophia, a pozat pentru tatăl ei Jay Rutland. Micuţa a purtat un paltonaş gri, confecţionat în aceeaşi linie ca cel al prinţesei. Nu este foarte clar dacă paltonul a fost creat tot de Amaia, ca cel purtat de Prinţesaă şi de fratele ei mai mare, George. Şi nici dacă ghiozdănelul fiicei de milionară a fost produs de Cath Kidston, cert este însă că cele două micuţe semănau ca două picături de apă. Apropo, atât ghiozdănelele cât şi paltoanele s-au vândut ca pâinea caldă, miercuri cele două branduri anunţând că nu mai au pe stoc nici măcar o bucată. Paltonul pentru copii costă 120 de lire sterline, iar ghiozdanul 37 de lire sterline. Jay Rutland, soţul Tamarei Ecclestone a postat poza cu fiica lui pe contul lui de Instagram şi a primit aprecieri de la 92.000 de persoane.  


    Jay Rutland şi Tamara Ecclestone îi fac toate poftele micuţei de trei anişorifoto Instagram
Jay Rutland şi Tamara Ecclestone îi fac toate poftele micuţei de trei anişorifoto Instagram

Sophia locuieşte într-o casă de 70 de milioane de lire sterline din zona rezidenţială Kensington Palace Gardens, care are 57 de camere. Sophia merge la plimbare în limuzine Rolls-Royce sau Phantom. Nu este clar încă dacă Charlotte şi Sophia sunt colege la creşă. Însă 20.000 de lire sterline pe an pentru educarea micuţei, nu ar fi o problemă pentru Tamara Ecclestone care are în conturi peste 250 de milioane de lire sterline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net