Fetiță din Rusia, agresată sexual de propriii părinți: «Mai bine noi decât vreun maniac»

Ultima actualizare:

    Cei doi părinți și-au suspus fiica unor chinuri teribileFoto:Arhivă personală
Cei doi părinți și-au suspus fiica unor chinuri teribileFoto:Arhivă personală

Un cuplu din Rusia a fost condamnat la 21 de luni de închisoare după ce polițiștii au descoperit că și-au supus fiica de 12 ani la un tratament revoltător. Cei doi părinți, ambii de 34 de ani, originari din Rusia, și-au transformat propria fiică în sclavă sexuală și au abuzat-o zilnic, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Părinții au fost decăzuți din drepturi și condamnați la 21 de luni în spatele gratiilor. Copilul va rămâne în grija statului, într-un centru de plasament din orașul Volgograd.

Fetița a fost supusă unui tratament înfiorător, care a inclus abuzul sexual, din luna decembrie 2016 până în martie 2107, au demonstrat anchetatorii, potrivit thesun.co.uk. Obieciul condamnabil al părinților a fost descoperit de medicul ginecolog, după ce fetița i-a povestit că suferea anumite dereglări menstruale. În urma examinării clinice, medicul a ajuns, șocat, la concluzia că fetița nu era virgină și a sesizat, de urgență, autoritățile.

Cazul a fost preluat de poliție și investigat în profunzime, concluziile fiind incredibile. Tatăl este acuzat pentru violarea fiicei sale, iar mama pentru torturarea acesteia cu un penis de cauciuc. Mama le-a mărturisit ofițerilor că a decis să o"pregătească pe fata ei pentru viața de adult, împreună cu soțul. Este mai bine ca un copil să își piardă virginitatea cu proprii părinți, decât în urma unui contact sexual cu cine știe maniac". Părinții le-au povestit anchetatotilor că fetița dormea în același pat cu ei și că uneori era obligată să participe la acte sexuale cu aceștia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net