Fetiță de opt ani, violată de teroriștii ISIS de sute de ori

yazidi.jpg

sclave sexuale viol isis fetita
ISIS a decimat comunitățile kurzilor din Irak
Foto: AP

Doctorul Jan Ihan Kizilan este inițiatorul unui proiect ce își propune ajutorarea femeilor abuzate din comunitatea kurdă Yazidi. El vrea să le salveze victimele violate de către militanții ISIS și să le aducă în Germania. Mărturiile acestor femei sunt cutremurătoare. O tânără și-a dat foc, pentru a nu mai fi atrăgătoare pentru agresori.

Jan Ihan Kizilhan a adus în Germania în jur de 1.100 de femei care fac parte  din comunitatea religioasă Yazidi. Doctorul german a povestit cum o fetiță de numai opt ani a fost violată de sute de ori de către militanții grupării teroriste Stat Islamic. De asemenea, una din tinere și-a dat foc pentru a nu mai fi violată de către teroriști.

„Aceste femei au trecut printr-un adevărat iad”, a spus Jan Ihan Kizilhan, citat de Daily Mail

 

În anul 2014, autoritățile din Baden-Wurttemberg s-au decis să intervină pentru a salva oameni din calea jihadiștilor. La acea vreme, ISIS avansa în teritoriul de nord al Irakul și masacra membri comunității Yazidi, forțâbnd zeci de mii de oameni să fugă din calea lor. Militanții ISIS au răpit mii de tinere și le-au forțat să devină sclavele lor sexuale. Doctorul Jan Ihan Kizilhan a fost marcat de cazul unei fete pe care a cunoscut-o într-o tabără de refugiați, în august 2015, și care aveam arsuri pe o suprafață de 80% din corp: „Nu mai avea nas și urechi”. Militanții ISIS au folosit-o pe tânără și pe surorile ei drept sclave sexuale. Le-au violat și le-au torturat săptămâni întregi. În cele din urmă, tinerele au reușit să fugă. Pe când se afla în tabăra de refugiați, fata a avut un coșmar și, de teamă că jihadiștii vor pune iar mâna pe ea, și-a dat foc. Tânăra este încă internată într-un spital din Germania.

De asemenea, Kizilhan a fost marcat de povestea unei fetițe de opt ani, care a fost violată de mii de ori: „ISIS  a vândut-o de opt ori în decursul a zece luni, cât a fost fetița ostatică și au violat-o de sute de ori. Acesta este unul dintre acele cazuri la care mă gândesc tot timpul”. 

Loading...
 
 

Citește și

 • scoala isis

  În urmă cu numai câteva zile, vestea că un terorist al grupării Stat Islamic/Daesh și-a executat propria mamă pentru că ar fi încercat să scape a șocat pe toată lumea. Gestul bărbatului a reprezentat o dovadă clară că militanții ISIS sunt lipsiți de orice urmă de umanitate sau compasiune.

 • Peste 5.000 de fete Yazidi au fost capturate şi înrobite de ISIS când jihadiştii au atacat oraşul Sinjar, din nordul Irakului, în august 2014. Femeile, multe adolescente, au fost obligate să se uite cu militanţii ISIS le ucid familiile înainte de a fi vândute ca sclave sexuale. Deşi multe încă rămân în mâinile grupării, unele fete au reuşit să scape şi au povestit clipele de groază prin care au trecut când au fost violate, abuzate şi torturate.

 • nadia murad basee taha

  A fost torturată și abuzată sexual timp de trei luni de către extremiștii Statului Islamic. Nadia Murad Basee Taha, o tânără credincioasă Yazidi (monoteiști care cred că Dumnezeu este creatorul lumii, n.r.) în vârstă de numai 21 de ani, a trecut prin suferințe groaznice, trăind la mila teroriștilor ISIS.

 • isis sclava sexuala

  O adolescentă din Austria care a fugit în Siria pentru a se alătura militanţilor Statului Islamic, în aprilie 2014, a fost folosită drept slavă sexuală pentru terorişti. Fata voia să lupte alături de ei, însă a avut parte de un sfârşit tragic. Jihadiştii au omorât-o în bătaie.

 • isis

  ISIS are planuri de a ataca din nou, iar Europa trebuie să fie pregătită pentru atentate mult mai bine planificate şi mai nemiloase decât cele din noiembrie de la Paris. Mai mult, viitoarele atacuri ISIS vor fi mai mari şi nu vor fi neapărat planificate în Siria.

 • facebook twitter isis amenintari

  Membrii Statului Islamic i-au amenințat cu moartea pe fondatorii rețelelor de socializare Facebook și Twitter ca urmare a faptului că multe dintre conturile jihadiștilor au fost inchise. Aceștia au publicat online un mesaj video propagandistic în care imaginea celor doi fondatori au fost ciuruite simbolic de gloanțe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1