Femeile luate ostatice de către un minor, într-un local de pariuri în apropiere de Toulouse, au fost eliberate

Ultima actualizare:

    Un tânăr în vârstă de 17 ani reţinea marţi seara ostatice patru femei, de mai multe ore, într-un local de pariuri Foto Pixabay.com
Un tânăr în vârstă de 17 ani reţinea marţi seara ostatice patru femei, de mai multe ore, într-un local de pariuri Foto Pixabay.com

Un tânăr de 17 ani a reținut marți seară patru femei timp de mai multe ore, într-un local de pariuri în apropiere de Toulouse.

UPDATE: Toate cele patru femei au fost eliberate marţi seara, a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru AFP.

”Suspectul este un tânăr în vârstă de 17 ani care reţine ostatice patroana şi angajate. El a tras în două rânduri în aer de la începutul luării de ostatici”, potrivit unei surse apropiate dosarului.

”Nu există vreo suspiciune de terorism, acest lucru nu este evocat”, a declarat pentru AFP Primăria din Blagnac, care confirmă că este vorba numai despre ostatice.

”Individul nu a făcut vreo revendicare până acum”, potrivit prefecturii.

Tânărul a menționat faptul că dacă poliția se va apropia de ei, va trage în ostaticele sale. ”Bărbatul ar fi declarat că, dacă intervine poliţia, va trage în forţele de ordine”, potrivit unei surse apropiate dosarului, conform news.ro.

”Forţele de ordine şi pompierii salvatori prezenţi la faţa locului au stabilit un perimetru de securitate”, a anunţat prefectura. Prefectul regiunii Occitanie, Etienne Guyot, "a preluat conducerea operaţiunilor”, a adăugat ea, într-un comunicat.

Un angajat al agenţiei de voiaj situate în apropierea barului, care a cerut protecţia anonimatului, a declarat pentru AFP că a auzit ”patru focuri de armă” către ora locală 16.20 (18.20, ora României), ora la care a început luarea de ostatici.

Aproximativ zece vehicule CRS şi două vehicule aparţinţnd pompierilor erau staţionate în apropierea localului, situat pe maul Garonne, la intrarea în Blagnac, au constatat jurnalişti AFP.

Potrivit unei septuagenare care locuieşte la aproximativ zece metri de acest local de pariuri, pompierii şi SAMU au desfăşurat tărgi în apropierea scenei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net