Femeie de 94 de ani, bătută de îngrijitoare! Imagini tulburătoare

Ultima actualizare:

    În imagini se vede cum îngrijitoarea o bate pe bătrâna de 94 de ani, bolnavă de Alzheimerfoto: captură video/The Daily Mail
În imagini se vede cum îngrijitoarea o bate pe bătrâna de 94 de ani, bolnavă de Alzheimerfoto: captură video/The Daily Mail

Familia unei femei în vârstă de 94 de ani a avut un șoc atunci când a descoperit ce se întâmpla în momentele în care bătrâna era lăsată sub supravegherea celei care trebuia să aibă grijă de ea. Rudele au auzit de la vecini că femeia ar fi abuzat-o pe bătrână, așa că au instalat o cameră de filmat într-un loc ascuns din casă.

Atunci când au verificat înrergistrările, au avut un șoc, potrivit dailymail.co.uk. Femeia de 94 de ani, care suferă de boala Alzheimer, era agresată fizic de îngrijitoare. Imaginile au fost descoperite chiar de fiica bătrânei, Miriam Marino, care a fost îngrozită să vadă ce se întâmplă cu mama ei atunci când ea lipsește de la locuința din Buenos Aires, Argentina.

Atacul îngrijitoarei pare a fi neprovocat. Aceasta este surprinsă în timp ce o plesnește peste cap pe bătrână, o îmbrâncește cu picioarele, o lovește cu o pernă peste față și o abuzează verbal. Se pare că îngrijitoarea avea un comportament similar și când se afla în public, pentru că fiica bătrânei, Miriam Marino, a fost avertizată de un vecin care susținea că a văzut-o pe mama ei fiind agresată în văzul lumii.

Înregistrarea video are o durată totală de aproximativ 17 minute, timp în care bătrâna este abuzată în mod constant. Membrii familiei au făcut imaginile publice pe rețelele sociale pentru a atrage atenția asupra faptului că oricine s-ar putea afla într-o situație similară.

Îngrijitoarea fusese angajată în urmă cu trei ani de către rudele bătrânei. Totuși, Miriam nu crede că mama ei a fost abuzată în tot acest timp. Când a tras-o la răspundere, angajata și-a motivat faptele susținând că se confruntă cu probleme personale.

Întreaga situație a fost descoperită târziu, înrtucât bătrâna nu-și amintea niciodată abuzurile, pierderea memoriei fiind un simptom al bolii Alzheimer. 

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net