Femeia cu față de păpușă și corp de bărbat. Uite cum arată VIDEO

julia_vins4.jpg

Julia Vins femeie musculoasa
Julia Vins este poreclită "Barbie musculoasa" din cauza fizicului ei contrastant
Foto: Arhivă personală

O tânără din Rusia a devenit celebră datorită aspectului ei fizic contrastant. Deși are o față de păpușă, corpul ei seamănă cu cel al unui bărbat.

Julia Vins, în vârstă de 18 ani, are o armată de fani în Rusia, datorită aspectului său neconvențional. Fața angelică și corpul musculos au ajutat-o pe adolescentă să devină repede cunoscută, scrie Mirror.

“Oamenii mă știu sub denumirea de «Barbie musculoasa». Îmi place această comparație, este drăguță. Am ochii mari și frumoși și mereu mă machiez. Dar în același timp sunt puternică. Pot să ridic 180 de kilograme la antrenamente. Vreau să devin și mai musculoasă”, a mărturisit ea.

julia_vins2.jpg

Julia Vins femeie musculoasa
În iulie 2014, Julia Vins a câștigat Campionatul Mondial de Powerlifting
Foto: Arhivă personală

Julia Vins crede că aspectul său fizic îi intrigă pe bărbați. “Toată lumea are câte o părere despre felul în care arăt. Ori îmi respectă munca ori mă critică pentru că sunt o fată musculoasă. Dar sinceră să fiu am observant că bărbații care nu văd cu ochi buni trupul meu sunt de fapt geloși”, a mai spus ea.

Rusoaica a primit complimente pentru frumusețea ei de când era mică. Însă corpul ei nu era deloc în armonie cu chipul. Așa că la 15 ani a început să meargă la sala de fitness pentru a căpăta încredere în propria persoană. Curând a început să ridice greutăți și și-a găsit scopul în viață. În iulie 2014, Julia Vins a câștigat Campionatul Mondial de Powerlifting (n.r. ridicat greutăți) de la Moscova.

Loading...

Citește și