Femeia asta a “spart” 25.000 de dolari să se facă Meghan Markle

Ultima actualizare:
Xochytl Greer, înainte de a se oepra
Xochytl Greer, înainte de a se oepra

Ce nebună! Xochytl Greer, o femeie de 36 de ani, a “spart” 25.000 de dolari pe operaţii estetice ca să arate ca idolul ei, Meghan Markle. O imită şi la îmbrăcăminte pe soţia prinţului Harry.

Xochytl Greer, o femeie din Houston, Texas, SUA, a “spart” 25.000 de dolari ca să arate ca Meghan Markle (37 de ani). Acum, femeia spune că însăşi propria fiică o confundă cu soţia prinţului Harry (34 de ani).  Femeia s-a operat în urmă cu patru luni să-şi remodeleze nasul, care i-a fost rupt în urmă cu 12 ani, după cel al lui Meghan, şi să scape de grăsimea de pe burtă. Xochytl o place pe ducesa de Sussex de când se uita la serialul “Costume” în care aceasta a jucat.

Doctorul Franklin Rose i-a făcut intervenţiile chirurgicale: rinoplastie, liposucţie la stomac, remodelarea coapselor, ridicarea fundului, remodelare ochi şi mărirea buzelor cu ajutorul botoxului.

Xochytl Greer e fericită că fetiţa ei cea mică, în vârstă de doi ani, Isla, strigă “mami, mami”, de câte ori o vede pe Meghan Markle la televizor. “Sunt fericită şi când mă văd în oglindă. Sunt tot eu, dar în altă versiune. Nu mi se pare că sunt identică perfect cu Meghan, însă chiar am trăsături care arată exact cu cele ale ei”, spune americanca. Xochytl se îmbracă cu haine care să semene cu cele purtate de soţia prinţului Harry.

Doctorul Franklin Rose a povestit că mai multe fete îi cer să le facă nas precum al lui Meghan Markle, fiindcă ducesa este foarte drăguţă.

Xochytl Greer are trei copii, Brandon, de 17 ani, Kai de 2 ani, şi Isla, care se mândresc că mama lor seamănă cu o prinţesă şi fostă actriţă. “Mă simt foarte bine şi îmi place să ies pe stradă ca să arăt că semăn cu Meghan”, spune americanca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net