Femeia asta a murit de 13 ori

Ultima actualizare:

    Rebecca Morris-Roberts, de 28 de ani, suferă de o boală rară  din cauza căreia inima încetează să-i bată temporar
Rebecca Morris-Roberts, de 28 de ani, suferă de o boală rară din cauza căreia inima încetează să-i bată temporar

Trăieşte un adevărat calvar! Din cauza unei maladii ciudate, britanica Rebecca Morris-Roberts s-a trezit că inima i s-a oprit de 13 ori până acum. De fiecare dată a fost moartă pentru câteva secunde!

“Simt că ceva mi se învârteşte în cap, buzele mi se învineţesc şi nu mai respir”, povesteşte Rebecca Morris-Roberts, de 28 de ani, din Wrexham  (Marea Britanie), care trăieşte cu spaima că într-o zi ar putea să nu mai învie. De 13 ori a văzut moartea cu ochii, dar, din fericire, a revenit la viaţă după câteva secunde, de fiecare dată.

“Sunt precum supereroii, mă regenerez”, încearcă să glumească ea. Prima oară a murit subit la 16 ani, dar din fericire şi-a revenit la viaţă după 5 secunde. Până a ajuns la 21 de ani, a mers la numeroşi medici care i-au spus că i se pare, că joacă teatru atât de bine, încât crede şi ea că inima i se opreşte şi nu mai poate respira. Apoi, a făcut o criză chiar în prezenţa unui cadru medical, care i-a pus diagnosticul corect. Rebecca suferă de o boală rară din cauza căreia face crize anoxice reflexe. Când s-a căsătorit cu Elfyn Morris-Roberts, în aprilie 2014, a trăit cu spaima că ar putea să moară chiar în ziua nunţii. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat.

Click! spune

Crizele anoxice reflexe se produc din cauza unei tulburări care împiedică oxigenarea creierului. Din cauza acestora, se produce pierderea cunoştinţei. Crizele pot provoca oprirea bătăilor inimii şi incapacitatea de a respira în condiţii normale. Acestea sunt induse de stimuli cum ar fi durerea, emoţia sau frica.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net