FBI redeschide dosarul e-mailurilor lui Hillary Clinton, cu 11 zile înainte de alegeri

Ultima actualizare:

    Hillary Clintonfoto: Getty
Hillary Clintonfoto: Getty

FBI a reînceput investigația privind e-mailurile lui Hillary Clinton, cu numai 11 zile înainte de alegerile pentru președinția Statelor Unite ale Americii. James Comey, directorul agenției, a anunțat Congresul printr-o scrisoare că a descoperit noi mesaje ale candidatei care merită să fie investigate.

În luna iulie, oficiali ai FBI anunțau că este recomandat ca lui Hillary Clinton să nu-i fie adusă niciun fel de acuzație privind controversatul scandal al rețelei private de e-mailuri folosită de candidată pentru a schimba mesaje cu persoane cu funcții oficiale, potrivit Mirror.

Contracandidatul lui Hillary, Donald Trump, a lăudat FBI pentru decizia de a redeschide dosarul. „Am un mare respect pentru faptul că FBI și Departamentul de Justiție pot acum să aibă curajul să îndrepte îngrozitoarea greșeală pe care au făcut-o (închiderea dosarului și scutirea lui Hillary de acuzații, n.r.). Aceasta a fost o eroare gravă de justiție pe care poporul american a înțeles-o pe deplin. Și sperăm cu toții că va fi corectată”, a explicat politicianul.

„Comportamentul ei (al lui Hillary Clinton, n.r.) criminal și ilegal amenință securitatea Statelor Unite ale Americii”, a mai declarat republicanul. „Corupția lui Hillary Clinton este la un nivel pe care nu l-am întâlnit până acum. Trebuie să nu permitem schemei sale criminale să intre în Biroul Oval”, a adăugat Trump. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net