FBI redeschide dosarul e-mailurilor lui Hillary Clinton, cu 11 zile înainte de alegeri

hillary_clinton.jpg

hillary clinton
Hillary Clinton
foto: Getty

FBI a reînceput investigația privind e-mailurile lui Hillary Clinton, cu numai 11 zile înainte de alegerile pentru președinția Statelor Unite ale Americii. James Comey, directorul agenției, a anunțat Congresul printr-o scrisoare că a descoperit noi mesaje ale candidatei care merită să fie investigate.

În luna iulie, oficiali ai FBI anunțau că este recomandat ca lui Hillary Clinton să nu-i fie adusă niciun fel de acuzație privind controversatul scandal al rețelei private de e-mailuri folosită de candidată pentru a schimba mesaje cu persoane cu funcții oficiale, potrivit Mirror.

Contracandidatul lui Hillary, Donald Trump, a lăudat FBI pentru decizia de a redeschide dosarul. „Am un mare respect pentru faptul că FBI și Departamentul de Justiție pot acum să aibă curajul să îndrepte îngrozitoarea greșeală pe care au făcut-o (închiderea dosarului și scutirea lui Hillary de acuzații, n.r.). Aceasta a fost o eroare gravă de justiție pe care poporul american a înțeles-o pe deplin. Și sperăm cu toții că va fi corectată”, a explicat politicianul.

„Comportamentul ei (al lui Hillary Clinton, n.r.) criminal și ilegal amenință securitatea Statelor Unite ale Americii”, a mai declarat republicanul. „Corupția lui Hillary Clinton este la un nivel pe care nu l-am întâlnit până acum. Trebuie să nu permitem schemei sale criminale să intre în Biroul Oval”, a adăugat Trump. 

Loading...
 
 

Citește și

 • hillary clinton lesbiana

  „Bill Clinton este un monstru obsedat de sex”, asta susține una dintre presupusele amante ale fostului președinte american, cea cu care ar fi avut cea mai lungă relație. Dolly Kyle (68 de ani) susține că a fost amanta lui Bill câteva decenii și că politicianul ar duce o viață dublă. De asemenea, ea susține că Hillary Clinton (69 de ani) ar fi lesbiană.

 • hillary bill clinton

  Hillary Clinton (69 de ani) este pe cale să devină prima femeie președinte al Statelor Unite ale Americii. O poveste din trecutul ei amoros a fost comentată intens de jurnaliștii americani zilele acestea. Bill Clinton a cerut-o de soție pe Hillary Rodham prima oară în primăvara anului 1973, în romanticul Lake District, din Anglia. Ea a refuzat.

 • hillary clinton

  Hillary Clinton (68 de ani) a avut o apariție neobișnuită la una dintre conferințele din cadrul campaniei electorale, susținută luni (19 septembrie), în Philadelphia.

 • hillary clinton

  Duminică, 11 septembrie, s-au împlinit 15 ani de la evenimentele care au îndoliat și șocat întreaga lume. Atentatele teroriste de la Pentagon și de la turnurile gemene World Trade Center au provocat moartea a 2996 de oameni și rănirea a altor 6000. La 15 ani de la dezastru, în New York s-au desfășurat ceremonii în memoria celor căzuți și încurajarea celor care au supraviețuit.